Už sa Vám stalo niekedy že ste šli po ulici a zrazu sa Vám stalo to čo sa Vám stalo to čo sa Vám aj snívalo aký ste mali pocit z toho že sen ktorý sa Vám sníval sa stal realitou zažili ste niečo podobné ja teda áno a nerád na to spomínam
mne sa stáva že v sne snívam. je to divné mať v sne ďalší sen. naposledy sa mi takto snívalo že som putovala s hobbitmi hľadať lepší svet a utáborili sme sa, zaspala som a v tom sne sa mi prisnil sen že som mala odletieť lietadlom, a že sa všade bombardovalo..a tak..rozpovedala som to hobbitom a oni mi povedali, že to je znamenie z buducnosti ale nech sa nenecham obalamutiť
ja som mával také sny že proste som v nich mohol robiť to čo som chcel bolo to zvláštne ale fakt dosť dobré ako keby som prežíval normálny deň ale bol to vlastne sen v ktorom bolo všetko možné teraz už také nemávam...škoda inak hrôzostrašná pecka je spánková paralýza pár krát som to zažil a je to celkom nepríjemné
@yves500 ja som citala, ze clovek by si mal pred spanim hovorit, ze ked sa mu bude nieco snivat, tak nech sa v tom sne sam seba opyta ci to je sen alebo nie.. ale to sa neda proste, lebo ked sa mi sniva tak neviem ze sa mi sniva
@11 tak to si pan keď to dokážeš..
ja som sa o lucidne sny pokúšal dosť dosť dlho a nič sa nestalo.. síce je zvláštne že v snoch sa viem rozhodovať sam za seba viem reagovať ale nikdy ma nenapadne sa zamislieť či to je sen alebo nieje.. proste furt reagujem na akcie v sne akoby to bola realita
@anitchka bolo to super riadne som si v nich užíval cítil som všetko tak isto ako v skutočnosti keď som sa zobudil tak som bol prekvapený/nadšený a zároveň smutný
Nie ale predvcerom sa mi snivalo ze som stala v okne a dole som videla frajera jak vytahuje fon a ide mi volat. A hned v tej chvili som sa zobudila na to ze mi vola, celkom haluz
Ja si v snoch často uvedomujem, že sa mi snívajú a často mávam aj sen v sne..alebo sa mi sny opakujú..ale občas sa mi v sne stane, že sa nedokážem ani pohnúť, ani kričať, ani nič..vtedy je to dosť zlé..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ja som sa o lucidne sny pokúšal dosť dosť dlho a nič sa nestalo.. síce je zvláštne že v snoch sa viem rozhodovať sam za seba viem reagovať ale nikdy ma nenapadne sa zamislieť či to je sen alebo nieje.. proste furt reagujem na akcie v sne akoby to bola realita