@salora konkrétne? Nájdi si na nete čo všetko markíza porobila nebudem to všetko písať. A teba to fakt musí baviť hlasovať desaťkrát to isté že??? Zlatkoo tu ide o to čo si myslia všetci ludia nie len ty
@9@aaangelinna - po prvé - čo ma baví, je hádam na mne, nie?
po druhé - ak chceš diskutovať, mala by si dať aj nejaké konkr. informácie, čo resp. prečo...
po tretie - "zlatkoo" sa píše s jedným "o"
po štvrté - skupinu "všetci" tvoria jednotlivci, také ľahké nevieš? Alebo si nabudúce zorkáž, aby sa do diskusie zapájali len tí, ktorí majú rovnaký názor, ako ty...
@salora moja gramatika. ZLATKOOOO-!. Jbať ťa. Všetci aháá? Jadnotlivci? To je fakt uchvatne keď pozerám tie štatistiky a teraz mi tam VďaKa niekomu taká blbosť naskoči že? Je to fakt príjemné keď niekto 10 krát hlasuje a namiesto dákych 19% tam je 50%
@17@aaangelinna - takýmto tónom sa môžeš rozprávať doma so svojimi rodičmi! A keby si troška popremýšľala (a dobre pozerala - nie 50 ale 35%), tak by si prišla na to, že viacnásobný hlas nemá vplyv na graf...
@22@aaangelinna - si smelá a odvážna v anonymite webu, že? Skús doma povedať otcovi "Jbať ťa" a dostaneš zrejme po papuli! Nie, nemá to vplyv - to by si už dávno mohla postrehnúť - kde máš akých 50% a 10x?
Ma nasrali, že mi dávajú obľúbený seriál o pol druhej ráno. Po zakúpení všetkých dostupných sérií. A tých 300 reklám. Okrem Partičky nie je nič, čo by som na markíze pozerala /a ešte Dva a pol chlapa, lenže to tí experti dali na čas, keď som ešte v škole/.
A absolútne ignorujú ohlasy divákov, jedná obludná, hnusná arogantná televízia. Už ju ani nezapínam /to radšej JOJku/
@salora je rozdiel medzi otcom a dákou pizdou z netu vieš?? Haha som zvedavá jag by si sa ty vyjadrovala!xD...v anonymite netu? Heej? Kludne aj bez netu. Mam niekde.xD
sere ma Markiza s tym ich ceskoslovenskym talentom , seru ma s tymi ich arogantnymi sportovymi spravami ale takisto ma tak serie aj jojka, nehovoriac o reklamach 30 sekund pred koncom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
po druhé - ak chceš diskutovať, mala by si dať aj nejaké konkr. informácie, čo resp. prečo...
po tretie - "zlatkoo" sa píše s jedným "o"
po štvrté - skupinu "všetci" tvoria jednotlivci, také ľahké nevieš? Alebo si nabudúce zorkáž, aby sa do diskusie zapájali len tí, ktorí majú rovnaký názor, ako ty...
na JoJ sledujem veľmi nepravidelne tú talentovú súťaž - lebo Jaro Slávik
A absolútne ignorujú ohlasy divákov, jedná obludná, hnusná arogantná televízia. Už ju ani nezapínam /to radšej JOJku/
To ma tak naštvali, že som chcel rozbiť telku . (svetelný rok nie je jednotka času, ale vzdialenosti)
súhlasím