. . . po vlastnych skusenostiach . . . uz nikdy ! . . . a neskor co som cital na nete . . . no stoji to za to . . . oplati sa precitat si recenzie na tento servis vse odborne opravujuci.
@wewo nezavidim. Ak by bol problem len v jeho sluboch a vyhovorkach . . . ale videl som ako to tam u neho vyzera, za plachtou po stole rozobraty bordel (bol som si nasilu vyzdvihnut fotoaparat, neskor dalekohlad) casto to stroskota na tom ze ju ma rozobranu, alebo ju ma vraj doma. Nakoniec po dlhej dobe cakania zahlasil ze si mozem prist vyzdvihnut veci. Akoze, ak by som to hodil o zem tak to zodvihnem 100x lepsom stave a opravene.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.foto-servis.sk/...
. . . po vlastnych skusenostiach . . . uz nikdy ! . . . a neskor co som cital na nete . . . no stoji to za to . . . oplati sa precitat si recenzie na tento servis vse odborne opravujuci.
absolútny súhlas.
mne sa na zrkadlovke Zenit-E pretrhla páska a mám v tom servise foťák od konca mája!
4 mesiace! a vraj sa k tomu nevie dokopať, že má veľa roboty. des.