Zoberte si situciu že by ste si museli vybrat jednu z tychto 2 možností.
a) mohli by ste jest cokolvek a hocikolko na zemi načo by ste mali len chut trebars sladkosti ,keksy,mastne jedlla no proste vsetko naco by ste len mali chut beztoho aby vam to neja
Ludia tu otazku co som pouzil mate brat cisto teoreticky !!
samozrejme že bez jedla by ste prezili v tomto konkretnom pripade.Myslel som že to je jasne!!.
@sveter ber to tak že ak by si si vybral sex , tak by si nemohol nic konzumovat samozrejme že by si nezomrel v konkretnom pripade od hladu , a mal by si normalnu silu dokonca taku silu sexovat aj cely den myslel som že ti to dojde.
to mne jedinej doslo, ze to b myslel tak, ze by sme ofc od hladu nezomreli, akurat by sme nemohli jest? takisto ako v a ze by nas to jedenie vsetkeho nijako neovplyvnilo. takze podla mna zaujimava otazka neviem co vam na tom fore vadi
akoze, keby som nepocitovala hlad, iba chut na jedlo, nebola by som bez jedla slaba, v lepsom pripade by som zila viac, ako mesiac, ktory sa bez jedla normalne prezit da, tak beriem sex. ale ak by som reagovala normalne... tak radsej jedlo. ja viem mat psychicky orgazmus aj z tanca alebo novych topanok...
JEDLO!!!! Ja ked pridem domov zo skoly nemyslim na nic ine iba na jedlo, neviem si pomoct kazdy den zozerem viac a viac. Dufam ze to len tento tyzden a potom ma to prejde. Ale to bude pocasim telo si mysli ze ide zima a chce zasoby.
ja si proste nevyberiem ani jedno, jesť možem koľko chcem a čo chcem, tož nechcem zase jesť toľko veľa a nezdravého aby mi to s mojim metabolizmom nejako škodilo, a ešte ma aj baví papať celkom zdravo niekedy, a sex zase až tak neľúbim, ale tak občas mi zachýba.
Keby existovala tabletka, ktorá by obsahovala všetky živiny, tak by som ju s radosťou brala namiesto jedla - toľko času a peňazí a všeličoho by sa ušetrilo...
urcite to b - sak by som sexoval kolko by som chcel a este by som bol aj slavny ze zijem bez jedla!!! @7 tak to si este zjavne nepocula o na B. velmi oblubenej pranickej vyzive
@stalingrad1000 trocha izzy pizzy vyjadrovanie. Ale keby som necítil hlad, tak si samozrejme vyberiem milovanie, sex je o ničom Ale ak by som mal trpieť hladovaním, tak jedlo jedlo a ešte raz jedlo. Božínku ved na planéte je tolko možných "kuchň" ja to chcem všetko ochutnať a žena, je proste len žena
@pragnostick lebo si muz preto ta to urazilo...ved nastuduj si o tom daco, anorekticky nemaju proste uz psychiku prezivat ten sex tak ako ked boli zdrave, ved to je logicke...a anorektici tiez. daj si to do guglu a najdes odkazy urcite...
urcite jedlo, pretoze tam je neuveritelne vela moznosti pozitku, roznorode chute, svetove kuchyne, hocico.
sex bude furt ten isty sex.
okrem toho co poznam ludi co nemaju dlhodobo ziadnu sexualnu aktivitu, obvykle sa vsetci zhodnu ze im to prestava chybat, ze uz to vobec nevnimaju tak, ze by take nieco v zivote potrebovali.
@antifunebracka si to ponal tak ze ine ako misionara nepraktizujem, ci ako?
Mozno ti trochu napomozem vsemocnym fishismom - akokolvek je to uzasne a skvele a neviem sa toho nabazit, v zovseobecneni stale plati ze to je len "Friction, friction, orgasm."
to sa proste neda clovek by sa zblaznil bez jedla aj keby bol najedeny aj bez neho a zas sex nemam ziadny aj tak ale ani honit to si tiez neviem predstavit proste neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a jedla v možnosti b) by ste mohli vykonavat .
mozno by aj pomohlo, keby si nepisal ako degenerant
a samozrejme, potom sú tu ešte ďalšie úrovne
nie je nič také ako vedomé spojenie dvoch bytostí prostredníctvom jedla. jedlo je destruktif, sex kreatif
Takže záver: napiču fórum
takze pre mna asi neni tato otazka , lebo odpoved je jednoznacna
pretože ak nie tak bez jedla predsa neprežiješ..
Takto musím hlboko premýšľať nad tým koľko z tých cca dva týždňov ktoré by som prežlia bez jedla by som bola schopná vnímať a užiť si tú výhodu
samozrejme že bez jedla by ste prezili v tomto konkretnom pripade.Myslel som že to je jasne!!.
prva moznost sa mi nepaci, vobec netuzim po neobmedzenom obzerstve.
kto ma pevnu vôľu dokáže všetko :ehm:
a inak jedlo bez váhania
tvoj vyskum je dost kokotny
vlastne, pizza je to naj na celom svete
a mozno suhlasim s @36 ale ten pozitok ako pri syrovej pizzi clovek nezazije nikdy
@7 tak to si este zjavne nepocula o na B. velmi oblubenej pranickej vyzive
ale ňooo... ved pekne kolace pecies, to je zaklad, aby si sa z tej biedy vyhrabal... S-)
sex bude furt ten isty sex.
okrem toho co poznam ludi co nemaju dlhodobo ziadnu sexualnu aktivitu, obvykle sa vsetci zhodnu ze im to prestava chybat, ze uz to vobec nevnimaju tak, ze by take nieco v zivote potrebovali.
Síce to vôbec nie je logické, ale v tom prípade nie je o čom
Určite by som si vybrala ten sex.
Mozno ti trochu napomozem vsemocnym fishismom - akokolvek je to uzasne a skvele a neviem sa toho nabazit, v zovseobecneni stale plati ze to je len "Friction, friction, orgasm."
...ale ved ty si hlasoval za sex
Chlap kuka velmi nerealne na vybranie si jednej z moznosti, mozno u zien je to inak.