Preco si platia za sex chlapi? Ved sex potrebuju aj zeny, co pozorujem na sebe, tak som niekedy az moc nadrzana ale aj tak by som nikdy nedala za to nikomu ani cent. Tak cim to je? Dobre, mozu si to dovolit, tak preco nie? Ale kolko zien by si to tiez
@1 Kolko je ale zien, ktore su hanblive a vobec si neveria. Ked mam chut na sex tak to sa mam vrhnut na nejakeho chlapa? Tak to podla mna nefunguje a za ten sex si neplatia skaredi uboziaci ale zvacsa uspesni podnikatelia, ktori by nemali problem niekoho zbalit, keby chceli...
ale na druhej strane, existuju aj gigolovia (chalani co si tak zarabaju) cize su aj zeny co si ich kupuju i ked je pravda, ze vacsinou si za to platia asi muzi, ale nie vzdy
Môj skromný osobný názor, ktorý každému prekladám nejakú dobu, hoci neviem kde som ho vyhrabala:
chlap (ako povedala @seminika zväčša solventný ujo) si to u prostitútky zaplatí, čím (podľa mňa) získa pocit moci a ovládania, môže chcieť čokoľvek, pretože za to dal peniaze.
A čo sa gigolov týka, ja by som si ho neobjenala...alebo čo sa robí s takými chlapmi? Objednávajú sa? Volajú, či čo? No, to je jedno, skrátka by som nevyužila jeho služby, pretože čo som ich v TV videla, sú to vymakaní metrosexuálni chlapi, ktorí sa mi maximálne protivia.
*Dúfam, že o pár rokov nebudem prispievať do tejto diskusie s tým, že objednaný gigolo ma priviedol na vrchol blaha
@9 presne a navyse, ked ma niekto reputaciu, tak u takej luxusnej prostitutky ma istotu, ze to bude tajomstvo, ze sa to neroznesie dalej. Ale keby zbali nejaku zensku v bare, tak ta to moze vykvakat dalsim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale keď chce clapec sex a ponúkne sa dostane najskôr po papuli, nadávky že je je úchyl a keď sa to roznesie tak si najskôr nezatrtká ešte 5 rokov.
Pre to. :p
ale na druhej strane, existuju aj gigolovia (chalani co si tak zarabaju) cize su aj zeny co si ich kupuju i ked je pravda, ze vacsinou si za to platia asi muzi, ale nie vzdy
chlap (ako povedala @seminika zväčša solventný ujo) si to u prostitútky zaplatí, čím (podľa mňa) získa pocit moci a ovládania, môže chcieť čokoľvek, pretože za to dal peniaze.
*Dúfam, že o pár rokov nebudem prispievať do tejto diskusie s tým, že objednaný gigolo ma priviedol na vrchol blaha
žiadne kecy o tom ako sa do neho zaľúbila a blá blá... je to asi pre tých čo nechcú vzťah..a komplikácie...
asi ma nechápete, že?