@floremcorde no ja zijem doma so schizofrenikom, ked sa to lieci tak to je uplne v pohode, na cloveku ani nevidno ze mu nieco je. Lenze dotycna osoba sa.uz 7mesiacov odmieta liecit, strasne schudla, vidno na nej ze je mimo, roxprava sa sama so sebou a kedysi sa chodievala stretavat s niekymkto neecistuje. Akurat sa to snazime riesit s rodinou, lenze nechve sa dat presvedcit a mysli si ze ms v hlave demona. Ta choroba je velmi kruta, som mala moznost bohuzial pozerat sa jak sa to prejavuje, niekedy je to lepsie niekedy horsie. Sice sa s takym clovekom ktory sa nechce liecit niekedy velmi tazko vychadza ale urcite nemam ziadne predsudky a chapem to. Je to choroba ako hociktora ina, dolezite len je aby sa to liecilo.
vlastnu asi nie ale inak hromadu skusenosti. A psychiatria je najvacsie zlo a bullshit v medicine spolu s onkologiou. To co sa robi na psychiatriiach by som neprial ani najvacsim nepriatelom.
A da sa to uplne vypnut.
ja zas mám väčšinu jej príznakov, ale diagnostikovanú ju nemám (psychologička typu "To je v pohode, že sa pokúšate zabiť, podľa mňa ste úplne normálna")
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
sa to nezlepsilo?
ale nebudem to tu písať, môžeš prečítať môj blog Sme dve alebo mi napíš ts ak chceš niečo vedieť
A da sa to uplne vypnut.