ja mam (seriozne) viacej povah, muzsku a zensku, ta muzska je introvert a zenska extrovert a niekedy sa tak prepnem a rozpravam o sebe aj v muzskom rode.. a tak no, som original
Ja som extrovert milujem spoločnosť a som rada stredobodom. ALE niekedy som rada sama,vyhýbam sa ľuďom a nemám záujem,ale to je len veľmi ojedinele. Skôr chcem byť v spoločnosti.
hrozne nerada si to priznávam, neznášam sa za to, ale jednoducho to neviem ani ovplyvniť, ani s tým nič robiť, proste som introvert. Miluiem spoločnosť, ale hrozne ťažko sa mi akosi nachádza prostredie, v ktorom sa cítim relatívne v pohode, keď nemám stres a nejaké obavy z neviem-čoho. Proste som introvert. Nezabijem sa kvôli tomu, že mám rada extrovertných ľudí, ale tak..čo už. Už nič.
ani introvert, ani extrovert.. keď som so známymi ľuďmi, tak pôsobím ako extrovert, ale keď nikoho nepoznám, tak som taký utiahnutý introvert... ja to beriem ako výhodu.
Mám svoje chvíľky, pomerne ľahko sa dokážem baviť s cudzími ľudmi, rád prejavujem svoje myšlienky a podobne...
No myslím, že som z takého dlhodobého hľadiska viac utiahnutý do seba, niekedy mi je samému fajn... Ľudia, ktorý ma poznajú dlhšie, ma majú asi za introverta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale chcela by som byť extrovert
inac neznasam ked sa mam rozpravat s neakym uplnym introvertom..to je jak za trest
mňau
No myslím, že som z takého dlhodobého hľadiska viac utiahnutý do seba, niekedy mi je samému fajn... Ľudia, ktorý ma poznajú dlhšie, ma majú asi za introverta...
ale tak o kúsoček viac asi introvert, ale ani ne
záleží od nálady a okolia v ktorom sa nachádzam. ale tých 80% som extrovert