ale k teme ... myslim ze kazdy z nas je trocha kleptoman ... ja si obcas zoberiem veci ako znacka z kamiona pohodena pri ceste , dopravne znacky ked su dakde take ze , by sa dali zobrat mam rad take veci...
Nie, a nenávidím keď ľudia nevedia vrátiť obyčajné veci. Som príliž dobrý, tak napr. požičiavam perá. A tí ľudia si myslia že ja som papiernictvo alebo čo, alebo že mám každý týždeň čas a peniaze ísť si kupovať nové perá ._______. fakt aby bol človek sviňa radšej, lebo dobro si nikto ceniť nevie, len využívať.
nie, naopak vyhadzujem aj veci čo sú dobré lebo nenávidím bordel a nechce sa mi ich odkladať ale súhlasím si @4 nenávidím keď si odo mňa ludia požičiavajú veci čo potrebujem a väčšinou ich nikdy nevrátia
notka pametam si zesom ukradla ked za hravali tie pogy tak tie capsky takemu chlapcovi sotho somamal velku radost D.. a este si pametam ze samizdá ze nausnice a gumky a nechapem preco..ako sprosta.. potom aletosom boal mala.. ...sa nerata a uz neviem asinic
nie ale skusal som nieco ukradnut v strazenom obchode. zaujimalo ma, ci to fakt nie je problem, lebo som mal pocit, ze nie. prepol som sa do stavu znudenej chladnokrvnosti a este som aj narokom presiel popri ochranke a nic. podobne som to aj potom isiel vratit. nikto nic.
bavia ma take veci. pripomina mi to suboj mozgov a spravne nacasovanie, herectvo. pekna to vec ma by bavilo aj oficialne prepadat banky a a tak, za ucelom najdenia chyb v bezpecnostom systeme.
ja sa už neviem dočkať školského roka, pretože vždy niekomu ukradnem učebnicu a na konci, keď sa učebnice vracajú tak mám z každej takmer po tri kusy, a celkovo sa to prejavuje akokoľvek, sem tam zoberiem jeden podpivník alebor rovno celý stojan na ne, kedy sa mi čo za chce...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
bavia ma take veci. pripomina mi to suboj mozgov a spravne nacasovanie, herectvo. pekna to vec ma by bavilo aj oficialne prepadat banky a a tak, za ucelom najdenia chyb v bezpecnostom systeme.
Dvakrát som potiahla v obchode veci v súhrnnej hodnote 1,63 € kvôli tomu zážitku :/