áno, bývam námesačný. Vyšiel som na balkon a čakal na ňom. Po chvili došla mama (za 3/4 hodinu) že čo robím. A ja som jej povedal, že čakám strýca, že ideme na chalupu. Boli asi tri ráno
tiez len kricim zo sna...naposledy pred rokom ke som mal ist na dobreplatenu brigadu a nemal som este zmluvu tak som vraj celu noc vykrikoval ze kde je riaditelka? musim podpisat tie papeiere!!! a podobne veci
čo ja viem bývala som, raz som skoro ušla z domu alebo som rozhádzala celú kúpeľňu, ale teraz už asi nie.. ale tak zase bohviečo robím v noci a ani o tom nemusím vedieť
a jedna známa celú noc splachovala záchod,(taký ten starý, čo mal až po strop tú onú čo z neho trčala tá šnúra, hej neviem sa vyjadrovať lebo sa jej vraj snívalo, že trhá čerešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a jedna známa celú noc splachovala záchod,(taký ten starý, čo mal až po strop tú onú čo z neho trčala tá šnúra, hej neviem sa vyjadrovať lebo sa jej vraj snívalo, že trhá čerešne