@azizi@1 Áno. Po novom podľa nej existujú len tieto dve možnosti. Akékoľvek odbočenie od oficiálneho naratívu (bárs aj obyčajné rozšírenie kontextu a zohľadnenie iných skutočností týkajúcich sa konfliktu než "Rusko zaútočilo na Ukrajinu") bolo prezidentkou označené za ruskú propagandu s cieľom odpútať pozornosť. Ak máš teda potrebu sa vyjadriť k tomu, čo prezidentka vraví, inými slovami než "Áno, mate pravdu, súhlasím", si proruský troll.
@lenkaska1@5 Neobviňuj ma z toho, že na niečo narážam. To by som si nedovolil, lebo mi pani prezidentka explicitne nepovedala, že môžem na niečo narážať.
- "Prečo si ukradol hasiaci prístroj z benzínky?"
- "Neukradol, začalo mi horieť auto, potreboval som ho uhasiť, od toho tam ten prístroj je!"
- "Neodbáčaj od témy! Vzal si ten prístroj bez dovolenia alebo nevzal?"
- "Vzal, ale..."
- "VzAl, AlE... Žiadne ale, len sa snažíš odvádzať pozornosť. Vzal si z benzínky hasiaci prístroj bez dovolenia, si zlodej a pôjdeš do basy!"
Akože, hej, hádam, že keď má človek nanajvýš tri mozgové bunky a nie je schopný vnímať kontext, tak to znie k veci.
BTW nemali všetci plnú hubu kontextu, keď Taraba zdieľal fotku jej dcéry?
BTW2 do RTVS by pozvali akékoľvek iné decko sa vyjadrovať k vojne, či je zrazu oukej miešať do jej života politické postavenie jej matky?
@8 a co tak si predstavit, ze auto ti nehori a neukradol si hasiaci pristroj, ale prisiel si benzinku vykradnut a zabil pri tom predavaca. Vtedy tiez musi vsetkych zaujimat, ci si na to mal dovod?
@varlatan@16 Áno, aspoň teda v justičnom a myšlienkovom systéme západnej civilizácie. V nejakom kmeni poloopíc asi nie. But hey, nebudeme sa predsa tváriť, že nevieme, k čomu majú svojou mentalitou agresívci bližšie, no nie?
nevidim nic zle na tom, pocuvat p. prezidentku. ono je to v podstate tak trochu aj nasa obcianska povinnost, kedze ona je prakticky nasa "vladkyna" zdroje vsak cerpam co najobjektivnejsie - okrem nej aj aktuality, sme, a najma dennik n, dalej spravy na markize atd, cize to spektrum je siroke. a fakt nemam moc casu, aby som premyslal nad takto zlozitymi vecami, cize som rad, ked mi niekto povie, ako sa veci skutocne maju. nchpm teda tejto kritike...
So statusmi a fórami o prezidentke tu trolluješ akurát tak ty chlape Máš niekde v hlave, že si nad vecou a len ty poznáš pravdu a tvoje názory sú lepšie ako iných. A každý, kto má názor iný ma 2 mozgové bunky. Radšej odfoť pekný mráčik a ten sem hoď, toto je birdz. Keď chceš trollovať o takýchto veciach skús radšej deiskusiu SME. Alebo komentáre refresheru. Tam to možno bude niekoho baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tvrdi snad niekto, ze existujú len tie 2 moznosti?
[0]=AZXkcjE83qC6G0dE0rtV5WgLzdwwo2DaYeYk_btkYpEx-Zm1VxKJlJl1oKB_yC_I76XpzF1Ovc7ONGiQtSdFcvuQj_eMdvkRW4kAzdnP2xTch6Q3HD_L0tPu69FikC-GMpV6SpM9WdudaudtzeX-j5Khf5iXTWv-vZ3kweBAW2HqUA&__tn__=,O,P-R
- "Prečo si ukradol hasiaci prístroj z benzínky?"
- "Neukradol, začalo mi horieť auto, potreboval som ho uhasiť, od toho tam ten prístroj je!"
- "Neodbáčaj od témy! Vzal si ten prístroj bez dovolenia alebo nevzal?"
- "Vzal, ale..."
- "VzAl, AlE... Žiadne ale, len sa snažíš odvádzať pozornosť. Vzal si z benzínky hasiaci prístroj bez dovolenia, si zlodej a pôjdeš do basy!"
Akože, hej, hádam, že keď má človek nanajvýš tri mozgové bunky a nie je schopný vnímať kontext, tak to znie k veci.
BTW nemali všetci plnú hubu kontextu, keď Taraba zdieľal fotku jej dcéry?
BTW2 do RTVS by pozvali akékoľvek iné decko sa vyjadrovať k vojne, či je zrazu oukej miešať do jej života politické postavenie jej matky?