Ja mam obdobia kedy som deprimovana z toho ze som absolutnym opakom stredobodu pozornosti ale ked niekedy nastane vzacna chvila a ja nejakym spôsobom tym stredobodom som, tak mam zväcsa chut sa odstrelit lebo sa to obvykle stane kvôli veciam ako ze poviem alebo spravim nieco ultrasupertrapne, zjebem sa na zem alebo tak..
ani náhodou, nepotrebujem vytŕčať z radu a ukazovať sa niekomu čo som, to som, nemám to zapotrebi, ako napr. niektorí birdzáci, ktorí sú sami sebe chodiacim problémom a myslia si, že sú star .....
Väčšina z vás je skôr v úzadí, ten pasívny člen spoločnosti..
..ale pritom tu ste aktívny. Ale možno preto sme sa všetci stretli tu, na mieste kde je každý anonym, nick ktorý môže kričať čo chce..
Či? @ darkestangel@ simkkka@@ sianagirl245 @ alex458 @ tomkov @ 0sea @ hsjklaop @ saddath
@moonshine teoreticky, ja rada komunikujem s ľudmi, rada sa s nimi bavím ale skôr cez net, maximálne v nejakej malej skupinke mnou vybratých ľudí, nemám rada masy ľudí, neznášam diskotéky, školské akcie a podobné akcie, kde sa veľa ľudí zíjde
@25 Nemyslím si, že som tu ten spoločensky aktívny alebo iniciatívny. Napr. nikdy som sa nezapojil do žiadnej výzvy, s nikým neudržiavam kontakt a nemám vzťah, ktorý by sa dal označiť za kamarátsky a s nikým sa nestretávam v reálnom živote.
Ja sám by som bol povedal, že aj tuto som skôr za toho ktorý je v úzadí a viacmenej len sleduje dianie, než by sa do niečoho zapájal.
Alebo?
No podla toho, ci prave v niecom strasne valim a som uplna pani, alebo na mna vsetci cumia, lebo som si podpalila vlasy a rozsypali sa mi pomarance po elektricke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ďakujem za novinu
..ale pritom tu ste aktívny. Ale možno preto sme sa všetci stretli tu, na mieste kde je každý anonym, nick ktorý môže kričať čo chce..
Či?
@ darkestangel @ simkkka @ @ sianagirl245 @ alex458 @ tomkov @ 0sea @ hsjklaop @ saddath
Ja sám by som bol povedal, že aj tuto som skôr za toho ktorý je v úzadí a viacmenej len sleduje dianie, než by sa do niečoho zapájal.
Alebo?
Ale inac hej no