neviem ci tuto hru, alebo ako to nazvat, poznate alebo nie...ja som to este nehrala ale podla toho co som o tom pocula, tak to trochu prerobim na moznosti birdziku
ok dost omacky podstata toho o co mi vlastne ide -
a k @12 a @15 rozdam obrazky v balone.. samo ze nie.. ale ich nalepim na lana a kazdy sa bude chciet pozriet a huups spadne..
a kto nebude chciet.. "valaska pri boce, len sa tak ligoce" ze oslepi vsetkych a padnu..
a zvysok.. ten by skocil sam kvoli mojej "vyrecnosti a schopnosti nudit"
a preco by nevyhodili mna?? lebo by som si priviazal o ruku lano na konci ktoreho by bol nozik, ktory by zapricinil, ze ked ma vyhodia rozreze sa im balon..
//inak som uplne mierumilovny clovek, a jasne ze by som toto nikdy nespravil.. a ak by som vedel, ze to tym ostatnym zachrani krk, skocil by som i sam...ale LUDIA ved su to rozpravkove bytosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Nieco male, lahke a zaroven schopne s balonom pristat, mozno trpaslik Vedko.
@1 Drak vie lietat, to by neobstalo.
@5 alenka mala viac zivotov ?
@11 jasne obrazok ta urcite zachrani to vsetkych odrovna a ty ich zatial vyhadzes, co ?
@13 hmm to je mozne
a k @12 a @15 rozdam obrazky v balone.. samo ze nie.. ale ich nalepim na lana a kazdy sa bude chciet pozriet a huups spadne..
a kto nebude chciet.. "valaska pri boce, len sa tak ligoce" ze oslepi vsetkych a padnu..
a zvysok.. ten by skocil sam kvoli mojej "vyrecnosti a schopnosti nudit"
a preco by nevyhodili mna?? lebo by som si priviazal o ruku lano na konci ktoreho by bol nozik, ktory by zapricinil, ze ked ma vyhodia rozreze sa im balon..
//inak som uplne mierumilovny clovek, a jasne ze by som toto nikdy nespravil.. a ak by som vedel, ze to tym ostatnym zachrani krk, skocil by som i sam...ale LUDIA ved su to rozpravkove bytosti