som asi, lebo som upratovala a potom piekla pecivko .. a este si to aj bohovsky uzivam a ani za svet by som teraz nikam nesla uplne sa tesim, ako si lazkam do periiin
suhlasim so @7 asi mas pomyleny vyznam slova socka.
A tiez by bolo fajn vziat do uvahy moznost, ze nie vsetci co hniju na intraku nemaju kamaratov, niektori z nas maju proste tak nabity program, ze piatok vecer je jediny cas, ked je mozne si sadnut ku skriptam (a plakat).
nechapem tu obsesiu s piatkom... opit sa da aj v iny den, dokonca aj travit cas s ludmi bez pouzitia alkohlu sa da iny den ci ine casti dna.... cize nechapem vypovednu hodnotu toho co clovek robi prave piatok
Ja som ako z filmu, ze frajer na sluzobke a ja sama doma na gauci v deke som pozerala v telke film co ma 40% na csfd a vypila pri tom dva cidery a vpohode to bolo nahodou, lepsie by to bolo uz len s nim ale von sa mi nechcelo urcite
@ssnehulienka tak tam ide o to ze vacsina ludi cez tyzden pracuje a vikendy ma volne, vlastne aj ti co chodia zo skoly, takze je prirodzene ze sa zvacsa nechodi chlastat v strede tyzdna ked clovek rano vstava do prace, ale v piatok ked na druhy den vstavat nemusi
Beham po nete a pozeram byty na prenajom. Vcera (ako kazdy piatok), som hned po skole bezala do prace, potom dve hodiny cesta v prepchatom buse, z toho hodinu stojis, niet miesta na sedenie, no a ked som sa vo finale tahala o deviatej zo zastavky domov po neosvetlenej ceste (strasne fukal vietor, vypli elektrinu), skoro ma preslo auto, uz ma veru presla chut socializovat sa... O 21.30 miestneho casu som bola KO v posteli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A tiez by bolo fajn vziat do uvahy moznost, ze nie vsetci co hniju na intraku nemaju kamaratov, niektori z nas maju proste tak nabity program, ze piatok vecer je jediny cas, ked je mozne si sadnut ku skriptam (a plakat).