To čo sa malo stať sa stalo včera večer medzi 19:00 - 21:00, a mimochodom nestalo sa nič z toho čo bulvárne plátky a ich kvázi odborníci predpokladali že sa stane. A väčšina ľudí ani nevedela o tom, že sa niečo stalo.
Erupcie na Slnku už boli a dokonca oveľa silnejšie. Táto navyše ani nesmerovala k Zemi.
@nastrocna57 - hm, ako by som ti to... vieš vďaka čomu slnko svieti?
vďaka tomu že je to vlastne jeden permanentný termonukleárny ( = v zásade atómový) výbuch. čiže plus-mínus nejaká petarda na povrchu veľa nespraví - najhoršie čo môže je že mierne naruší rádiové signály.
k tomu len toĽKo že naši "novinári" hľadajú senzáciu a katastrofu za každým prdom .... aby sa dačo stalo ..napriklad vypadok gps , narušenie rozvodných sietí atď by ta erupcia musela byť o čosi silnejšia a musela by smerovať presne k zemi , čo sa však teraz nestalo
Slnko ma tusim 12 rocne cykly, pricom sa strieda cyklus s nizsou a cyklus s vyssou aktivitou. Teraz je obdobie s vyssou aktivitou a vyvrcholit to ma myslim prave okolo rokov 2011 - 2013. Este pridam zaujimavost pre buduce mamicky ...Bola uskutocnena studia, v ktorej statisticky napriklad vyslo, ze v obdobi zvysenej slnecnej aktivity dochadza k zvysenemu poctu nechcenych potratov. Takze nejako to na nas posobit bude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Keď na Zemi vybuchne sopka, ohrozuje to Slnko ?
Erupcie na Slnku už boli a dokonca oveľa silnejšie. Táto navyše ani nesmerovala k Zemi.
To má byť vtip?
Úbohé.
vďaka tomu že je to vlastne jeden permanentný termonukleárny ( = v zásade atómový) výbuch. čiže plus-mínus nejaká petarda na povrchu veľa nespraví - najhoršie čo môže je že mierne naruší rádiové signály.
Slnko ovplyvnuje všetko !!! na zemi čo sa týka počasia a podnebí, resp tie významné veci
filip