Momentálne študujem rok v USA a rozhodujem sa, či sa mám po príchode vrátiť naspäť na GJHollého v Trnave, alebo skúsiť GJHronca v Bratislave (IB program).
na intráku budeš zrejme bývať ako vysokoškolák, tak ten jeden rok čakania ťa nezabije a mňa osobne by Bratislava nebola veľkým lákadlom, tak z môjho pohľadu to vychádza na GJH TT...
Len k tomu, že IB program je skvelý - môže byť, ale závisí od predmetov a od učiteľov. Fakt. Moja IB slovenčina je fakt des, a to mi slovenčina nikdy nevadila.
choď do Blavy...nezahadzuj príležitosť, v budúcnosti by si to mohol ľutovať...na druhej strane daj na svoj feeling...ja som stála pred rozhodnutím skôr ako ty, a riadila som sa podľa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Spoznáš nových ľudí, nové miesta a to že je náročné štúdium? Neverím, že by si to nezvládol.
+
Škola sa dá ešte aj potom zmeniť, nie?
ale osobne by som brala asi BA a ten IB program, budeš to mať neskôr ľahšie a otvoria sa ti nové možnosti
GJH poznam a je to tam v pohode.
Len k tomu, že IB program je skvelý - môže byť, ale závisí od predmetov a od učiteľov. Fakt. Moja IB slovenčina je fakt des, a to mi slovenčina nikdy nevadila.