Podľa toho, čo chceš ísť študovať..Napríklad,keby chceš ísť študovať ošetrovateľstvo/pôrodnú asistenciu usw. v pohode by mohla byť zdravotnícka, ale medicína je už vyšší level,tam by bolo lepšie gymnázium. Oveľa lepšie ťa pripraví na vysokú školu, aj keď ti nezaručí, že sa raz na medicínu aj dostaneš. A, samozrejme, vyber si gymnázium s úrovňou,nie len tak nejaké, na ktoré berú doslova každého.
@maneater ja chcem ist farmaciu a som na gympli lebo zevraj to ucivo nadväzuje na gympel a zo zdravotnickej maju velky problem
@micchella určite gymnázium... fakt mozem doporucit a nazor ci ist na medicinu podla mna zmenis kedze aj ja som bol od utleho detstva rozhodnuty ist na to ale ked som pocul co to je... 6 rokov a potom atestacia a ta zodpovedost... ale este to nevylucujem mozno na to pojdem aj ja predovsetkym chod si za svojim a good luck na gympli
@micchella Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
@micchella určite gymnázium... fakt mozem doporucit a nazor ci ist na medicinu podla mna zmenis kedze aj ja som bol od utleho detstva rozhodnuty ist na to ale ked som pocul co to je... 6 rokov a potom atestacia a ta zodpovedost... ale este to nevylucujem mozno na to pojdem aj ja predovsetkym chod si za svojim a good luck na gympli