@Alex458
No dostala som pokarhanie od triedneho teraz na štvrťroku... Za to ze som používala mobil cez písomku a potom druhé za to už sa v mojom písaní na anj niečo zhodovalo v recenzii. Naš triedmy to moc prežíva... Mysli si ze ma návrh... Chce si niečo dokazovať...
@nespiacakraska
No taka jedna p..... Z našej triedy že to už bude dvojka zo správania... Za dve pokarhanie. A každému hovorila svoju prikraslenu pravdu...
Aj keby si tú dvojku so správania mala. Nikto nikdy v živote to riešiť nebude. Nikto sa ťa na pracovnom pohovore nespýta na to či si mala dvojku zo správania Ani na výške takéto veci nikto nerieši.
správaj sa slušne dokonca roka a podla mna to bude ok ... nestresuj sa zbytocne : )
suhlasim aj so @6 ale chapem ze ti to pride ako obrovsky problem. chod sa ospravedlnit triednemu a nejako sa to utrasie podla mna...
Ja som dostala za neskoré donesenie slovníka a 3 nepípnutia sa v škole (nezámerne) trojku zo správania. Stále je to OK
A ako hovori @Plavam_zivotom je to uuuuplne jedno .
ja som za spoluprácu na výrobe papierovej lopty, nedodržiavanie zasadacieho poriadku a spoluprácu na dopísaní známok na edupage dostala len pokarhanie riaditeľom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
No dostala som pokarhanie od triedneho teraz na štvrťroku... Za to ze som používala mobil cez písomku a potom druhé za to už sa v mojom písaní na anj niečo zhodovalo v recenzii. Naš triedmy to moc prežíva... Mysli si ze ma návrh... Chce si niečo dokazovať...
No taka jedna p..... Z našej triedy že to už bude dvojka zo správania... Za dve pokarhanie. A každému hovorila svoju prikraslenu pravdu...
suhlasim aj so @6 ale chapem ze ti to pride ako obrovsky problem. chod sa ospravedlnit triednemu a nejako sa to utrasie podla mna...
A ako hovori @Plavam_zivotom je to uuuuplne jedno .