Všetci vieme ako to v živote býva. Štýly vládnu svetom. Podľa štýlov sa zgrupujú rôzne skupiny ľudí. Ako je to u vás? Aj vy máte "partu"? Alebo ste samotári, ktorí márne hľadajú svoje miesto ?
nemam partu... taketo veci u mna uz skoncili.. mam len asi troch priatelov, a vobec to nezalezi od vkusu hudby.. kazdy pocuva neico ine.. a nemaju sa potrebu skatulkovat...
Partiu nemám...mám kamarátov/-tky ktorí sa navzájom poznajú a spoločne občas stretávajú ...Inak podľa mňa sú vyslovené partie nahovno ...Také uzavreté myslím...čo medzi seba len občas prijímajú nových členov...To potom vyzerá fakt zaujímavo...Keď si medzi začnú liezť na nervy Zažila som...nikdy viac...
a to tam boli štýly od metalu k hip-hopu ...
mám partiu ale ľudia v nej nepočúvajú len jeden štýl hudby... vlastne dalo by sa povedať že hudba tam nehrá žiadnu rolu...
načo sa škatuľkovať.. keď každý druh hudby má niečo do seba...
bola som v jednej partii čo tam boli ľudia pomiešaný a počúvali rôzny druhy hudby..a nerobilo to medzi nimi žiadne rozdieli.. našli si niečo iné čo ich spájalo.. ..
Áno, mám partiu. Nevidím na tom nič zlé. Napríklad ja sa nerada zoznámujem s novými ľuďmi, ale zase nemám nič proti. Ak ich pomaly spoznám, nemám problém sa zdržiavať s nimi. A niekedy si zase pripadám ako samotár.
mam partiu na hokeji,spoluhraci atd...to su skvely ludia ...a dalej mam partiu svoju ako co chodime sem tam von a tak,a neni to o style,je to o tom ze si ludia sadnu a rozumeju si...je jedno kto je ako obleceny,alebo co pocuva
ľudia si vyberajú priateľov podľa nejakých spoločných záujmov, nemusí to byť len hudba. Je jasné, že kamošiť sa s každým nedá
My sme 3 kamoši a vec, ktorá nás spája, je bicyklovanie. A ešte samozrejme humor
mám kamarátov s podobným štýlo ako mám ja...s inými luďmi sa viem tak maximálne porozprávať a tý to končí...keď chcem mať človeka za kamaráta alebo za viac tak si musíe byť podobní,ide predsa hlavne o to aby sme mali čo najviac spoločného
partia? čo je to? ja som bola, som a vždy budem na kraji spoločnosti, odtiaľ človek najviac vidí; nikomu som nikdy nepatrila, lipnúť na druhých neskutočne obmedzuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
som samotár
a to tam boli štýly od metalu k hip-hopu ...
načo sa škatuľkovať.. keď každý druh hudby má niečo do seba...
bola som v jednej partii čo tam boli ľudia pomiešaný a počúvali rôzny druhy hudby..a nerobilo to medzi nimi žiadne rozdieli.. našli si niečo iné čo ich spájalo.. ..
My sme 3 kamoši a vec, ktorá nás spája, je bicyklovanie. A ešte samozrejme humor