ánoo, na plaveckom skúšali spolužiaci, dostali sa do tranzu a robili hlúposti, na ktoré si nepamätali, oni sa tam pokúšali dostať tak,že sa zhlboka nadýchli a potom zadržali dych
@mariquittka@2 to nebol tranz, ale bezvedomie. Keď som bola ešte kedysi na detskom oddelení v nemocnici, tak to tam decká robievali zo srandy, že sa rýchlo rozdýchali, niekto druhý dotyčného chytil pod krkom a potom odpadávali. Tuším tomu hovorili, že ideme spraviť "fleša", ani neviem, čo to malo ako znamenať
Nie sú žiadne čary mary abrakadabra a choď v piatok poobede skočiť z mosta bububu. Ani nič v tom že wuááá idem na hypnoterapiu a tam mi preprogramujú moje podvedomie a bude všetko ok. Napr keď si naozaj ponorená do nejakej činnosti napr. do čítania ide o nejaký hypnotický stav.
@sajzousko@4 jasne, veď to si ani nemyslím. Skôr ma zaujíma to, ako je mozne, len na základe niekoho rozprávania, dostat sa do stavu tranzu. Neviem si to napríklad u seba predstaviť.
@azizi@5 moc o tom neviem ale hypnotický fenomén zažiješ aj vtedy keď niečo napríklad hladáš a 1000 krát sa pozrieš na stôl a tú vec nevidíš ale pritom tam je a uvidíš ju až potom neskôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
jááj a oni to stále tomu hovorili, že idú do tranzu