Našiel som ponuku na letnú brigádu - práca hlavne v Anglicku, Španielsku a Dánsku. Je to na ovocných farmách - zbierajú sa jahody, maliny, ostružiny, lusky, jablká, hruška, pomaranče, mandarinky, nektarinky.
Neni to fake meno? Kos Mirek ... Ja nemám skúsenosť, ale do takého by som nešiel...Takmer všade ojebujú, alebo budeš žiť v podmienkách horších než novodobí otrok(ubytovanie...)...
Tak cez neznámeho jednotlivca by som šiel do zahraničia rovno so skalpelom vo vrecku a namazaní dezinfekciou v oblasti ľadvín. To už mu radšej pošli peniaze na účet a zostaň v teple doma ak tak veľmi potrebuješ aby ťa niekto vyjebal. Ako vážne cez jednotlivca, ktorého ani nepoznáš to môže dopadnúť stokrát horšie ako cez tú najjebnutejšiu agentúru.
"Zmiňovaný M. Kos, který uvedenou "agenturu" vede, je pěkný PODVODNÍK. Já a můj přítel jsme mu pěkně naletěli 4 roky zpět, kdy nás pod záštitou svojí firmy, která zajišťovala brigády v Anglii a tehdy ještě nesla název Arrow service, obral o nějakých 9 tisíc (každého o 4500,-) + jsme utratili nehorázné peníze za cestu do Varnsdorfu."
"My jsme díky němu přišli o peníze (nebylo to 2x 4500,- ale 2x 3000,-), komunikace byla nula, telefonáty od nás nikdy nezvedal, na emaily odpověděl tuším jednou."
Okrem toho toto meno na internete nájdeš dosť často v súvislosti s dlhmi a exekúciou
@matejced sak v pohode, verim ti, ze mas nabity den...len proste to j prva vec co by som urobila, najma ak by som mala pochybnosti ktore si zjavne mal, a myslim ze hodenie mena do googlu zaberie menej casu ako zalozenie celeho fora...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
vyberám pár úryvkov:
"Zmiňovaný M. Kos, který uvedenou "agenturu" vede, je pěkný PODVODNÍK. Já a můj přítel jsme mu pěkně naletěli 4 roky zpět, kdy nás pod záštitou svojí firmy, která zajišťovala brigády v Anglii a tehdy ještě nesla název Arrow service, obral o nějakých 9 tisíc (každého o 4500,-) + jsme utratili nehorázné peníze za cestu do Varnsdorfu."
"My jsme díky němu přišli o peníze (nebylo to 2x 4500,- ale 2x 3000,-), komunikace byla nula, telefonáty od nás nikdy nezvedal, na emaily odpověděl tuším jednou."
Okrem toho toto meno na internete nájdeš dosť často v súvislosti s dlhmi a exekúciou
@lenuli nevieš aký mám nabitý deň, sotva som stihol napísať sem, ako to hodiť do googlu. Každopádne, chystám sa to hľadať ...