postav sa na spicky a spusti sa spat na paty...ak ta zaboli silno alebo zapicha tam v podbrusko vpravo je to slepe crevo...ale aj tak by si mal ist k doktorovi pre istotu... niezeby sa im dalo verit.. ja som mala zapalene slepe crevo a poslali ma domov ze to nie je slepak a opar dni 3 hodinova operacia...
@fitoo ja som bola s tým minulý týždeň v nemocnici. po doktorovom prezretí si vypýtali 1,90€( z 2€ ani nevydali) a označili ma za hypochondra. o dva dni som v nemocnici bola znova. sotva som stála na nohách a preháňali ma z oddelenia na oddelenie 3 hodiny. dali mi nejaké lieky, ktoré beriem ešte teraz ale včera večer to znova začalo bolieť.. u mňa to ale slepák asi nie je. bola som na ultrazvuk a všetko ok. dúfam, že ani u teba to nebude nič vážne.
Ja v takychto pripadoch tradicne cakam este aspon dva tyzdne a ak to ani potom neprejde, zacnem sa obavat a panikarit. Tak sa rozhodni, na čiu radu das .
ja som mala strašné kŕče a keď som sa niekde prešla tak som bola úplne skrčená nedokázala som sa vyrovnať, lebo ma to ťahalo a bolelo a mala som aj vysoké teploty a došla som do nemocnice 5 min pred 12tou
no,myslím,že nie.boli by to horšie bolesti,ale tak radšej zájdi k lekárovi.
ja som mala podobný problém.bola som na urologii,gynekologii,gastroentologii,chirurgii a každý lekár mi povedal,že to nebude nič z toho,čo mi robili vyšetrenia.Občas to bolí.A stále v tom istom ročnom období a v tom istom mesiaci.Uvidím,čo s tým bude ďalej.Ale asi to už ani nemá význam riešiť,lebo keď zas budem behať po lekároch tak zas nič z toho.
ja som pred 4 rokmi mala operované slepé črevo, ale nebolo to len o tom,že ma popichávalo,ale nemohla som už ani sedieť, bolesť taká, že sa mi zahmlievalo pred očami..
ale kto vie, možno ho ešte nemáš veľmi zapálené.aj tak by som odporúčala ísť k odborníkovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
takže pre istotu navštív lekára
ja som mala podobný problém.bola som na urologii,gynekologii,gastroentologii,chirurgii a každý lekár mi povedal,že to nebude nič z toho,čo mi robili vyšetrenia.Občas to bolí.A stále v tom istom ročnom období a v tom istom mesiaci.Uvidím,čo s tým bude ďalej.Ale asi to už ani nemá význam riešiť,lebo keď zas budem behať po lekároch tak zas nič z toho.
čiže?čo z toho vyplýva?
slovenské zdravotníctvo je na nič!
ale good luck
ale kto vie, možno ho ešte nemáš veľmi zapálené.aj tak by som odporúčala ísť k odborníkovi