No nám angličtinárka čítala podľa okruhov približné témy od Berešovej(tá čo zostavuje testy atď) a dosť som sa na tom pobavila pre B1 sú tam témy ako genetické inžinierstvo...nahota v reklame...klonovanie... práva žien... diskriminácia v každodennom živote... zrušenie hranic... a podobne
Slohu sa najmenej bojim kedze ma pisat bavi, ale zas tieto temy to asi nebdue radost pisat..horsie je sloh z neminy to odovzdam asi prazdny list ..a potom budem musiet odpovedat na trojku
@10 bohužiaľ nie sú... ale spolieham sa na to že tie témy sú tam už dosť dlho a zatiaľ ich nikto nedostal boli tam aj lepšie ale ja si pamätám len tie hrozné
LOL .... pochybujem ze to dade zozenies .. ale samozrejme ako kazdy rok za objavi plno fake tem, ktorre si kopa blbych ludi zacne vypracovavt aby sa na nich potom ti mudrejsi mohli smiat ... si pametam ze ked som maturoval ja tak spoluziacky mali vypracovane kadeco z tem, ktore boli na nete.. kto by bol cakal ze nic z toho tam nebude .. a na anglictine stale otravovali profaka ze aka bude tema a len tak z haluze im povedal ze bude treba napisat akoze list priatelovi z velkej britanie... samozrejme ze to nebolo .. ale asi 8 spoluziacok pisalo tu temu pred maturitou aby to tam mohli pouzit
tak ja z nemciny nemam sancu spravit sloh.... som z nej najtupsi.. ucim sa ju 120 rokov ani kkt neviem... ach som zufaly... ale ako na ustnych z NJ si to v pohode dam...
pred nemcinou vobec nie som nervozny...dokonca si verym aj na sloh....ale mam mensi strach zo sloviny...vlastne lititky....z duse ju nenavidim....tie jebn*ute obdobia a pritepleny autori...fujha
Tak vsetci maturanti, myslim si ze temy na slohove prace budu ako diskosny prispevok o financnej a hospodarskej krize alebo co prinieslo Euro.Potom moze byt 160 vyrocie P.O.Hviezdoslava,A este aj zomrel Milan Rufus takze podla mna by ste si mali nieco aj s tohoto nastudovat!
prosim vas nevie mi niekto napisat neformalny list priatelovi anglickemu v kt.opisulem miesto na skolensku kt.sa mi paci potrebujem to surne, bola to maturitna tema myslim z aj tento rok ((prosiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale pochybujem..alebo aspoň dúfam že nič z takých tém nebude...
@8 jaaj ano...to som si pomylil.....hehe .... no ale dufam ze z neminy nebudu take tazke temy
1.Mami, oci, som gej (slavnostny prihovor)
2.Najkrajsi zazitok: bola som znasilnena (rozpravanie)
3.Kyberneticka mechatronika v molekularnej biologii v kooperacii s kvantovou fyzikou a Bohrovym modelom atomu (vyklad)
4.Ako som nasim povedal, ze som nezmaturoval (rozpravanie)
5.Pasovanie stvorlistkov kravam na Sri lanke (diskusny pripevok)
6.Predseda spolku anonymnych alkoholikov pri zahajeni stretnutia (slavn.prejav)
7.Preco honis s lavou rukou a nie s pravou rukou (uvaha)
8.Slimaky a ich sexualne citenie ( disk. prispevok)
9.Keby som bol Chuck Norris tak... (uvaha)
10.Alenka v risi divov ako fenomen spolocnosti (uvaha)
11.Vajce (umelecky opis)
dakujem