Čo si myslíte? Máte radi slovenských autorov? A ktorých? Čo by ste odporučili?
Ja osobne mám rád Mitanu. Jeho zbierka Nočné správy je skvelá. Aj jeho novela patagónia. Aj Šimečkov džin je hodný prečítania. Ale najlepší je Hugolín Gavlovič (
mitana, mináč, jašík...sú fajn...alebo nevesta hôl, či sklený vrch, rúfus je skvelý básnik, aj keď na môj vkus moc populárny, moravčíka mám rada tiež, aj hevier je ok a osobne milujem Žltú ľaliu od Botta a aj Kráľove vecičky
presne tak, nuda, des, bŕŕ... keď ja vidám svoju knihu s názvom : NA CHRBTE DINOSAURA NAPRIEČ AFRIKOU... to budú hlasné odozvy, to mi ver bratku. krásny podvečer a tu máš pieseň na rozptýlenie :
@caramel keď ja neviem nechcel, som dávať pdf hugolína. áno, máš pravdu, je to reklama. tie témy zaujímajú, pretože sme o nich písali a majú s našim blogom niečo spoločné. a pýtam sa to mladých ľudí, tí ktorí sú potenciálni čitatelia nášho blogu. treba mať prehľad. a vedieť, kto je audience.
Nj, mňa tá stará slovenská fakt nebavila, ale noví autori už áno, napríklad Sólo pre bicie od Záhradníka alebo tiež Mitana, Mináč a títo. Kostra tiež nebol zlý.
Ohľadom staršej lit. tak J.G. Tajovský, M. Figuli, M. Rúfus, D. Chrobák, I. Stodola... a z tých moderných D. Dán, J. Heriban, T. K. Vasilková, Maxim E. Matkin ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.draksavracia.sk/search/label/hu...