Kto je lepší podla vás? ake dobré body alebo miesta mame ?Co sa vam pači v česku ? V čom sme lepši a v čom su lepši česi..? Chceli by ste aby sme sa znovu spojili ?? JA NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Na česku sa mi páčia Olomoucké syrečky a VEPŘO, KNEDLO, ZELO.Rozhodne netúžim, aby sme sa opäť spojili, pretože si neviem predstaviť ako by som fandil národnému hokejovému družstvu keď by tam bola plná riť čechov
Ja by som nechcel z urcitych dovodov zit v CR. Ale Cesko ma bohatsiu historiu, v Europe v minulosti nieco znamenalo. Mnozstvo ludi po celom svete pozna Prahu, BA sotva. CZK ma vyssi kurz, v Cesku vzniklo Kenvelo , priemerna mesacna mzda v SR je zhruba 18000, v CR v prepocte na SKK zhruba 25000, v Cesku maju Vodafone, najvacsieho svet. operatora .
Q444: historiu ceska a slovenska az tak nepoznam, ale nie je mi celkom jasne ako sa dokazala taka kokotna chudobna krajina akou bolo cesko na zaciatku 2. sv postavit na nohy a predbehnut nas.
Amrafel: mno vo svete si nas skor myslia z cechmi, resp. su stale v tom ze je ceskoslovensko.
komunistinacisticky D...noo preco sa porovnavat, kazdy je v dacom dobry...cesi su vyspelejsi teda ten stat atak, moze tam ziskat leolsie vzdelanie, su kulturnejsi, je to tam krajsie, historickejsie, lepsie obchody D...noo a nasovensku vymysleli halusky
A Slovensko bolo furt menej ako Česko už samotná praha sa počas Česko slovenska zveľadovala viac ako Bratislava majú tam lepší štátny systém závan komunimu ale predsa lepšie ako situácia u nás, Gayovia a lezby tam majú väčšie práva ako tu registrované partnerstvo na Slovensku vládne silná cirkevizácia a diskriminácia cítim sa tu ako sto rokov za opicami.....
Proboha úplně náhodou jsem narazil na tuto webovku a úplně jsem opařenej jak si přišel na to že Česko bylo před 2 svět.válkou chudá země. Česko patřilo na 7 místo na světě v ekonomice a životní úrovni. A na Slovensko jezdili z Česka učitelé a jiní odborníci zaučovat. Kde jsi vyčetl takovou hloupost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Amrafel: mno vo svete si nas skor myslia z cechmi, resp. su stale v tom ze je ceskoslovensko.
No, ja myslim ze som na nic nezabudol a mozem ist
Proboha úplně náhodou jsem narazil na tuto webovku a úplně jsem opařenej jak si přišel na to že Česko bylo před 2 svět.válkou chudá země. Česko patřilo na 7 místo na světě v ekonomice a životní úrovni. A na Slovensko jezdili z Česka učitelé a jiní odborníci zaučovat. Kde jsi vyčetl takovou hloupost.
Hej, my sme vlastne vo všetkom lepší, len to tak nevyzerá