Na všetko slovensko na všetko - a co mam ostatne krajiny mozu zavidiiet - len jedinym problemom je ze slovenska ekonomika z toho nevie tazit - mame tu same rarity z ktorych by sme sa s trochou ststia mohli stat velmi vyhladavanou destinaciou - vsak vezmime si USA ktora z kazdej prkotiny vytvorila svetoznamu atrakciu
na vsetko !!! NA VAS, NA MNA, NA TEBA.... proste slovensko bude u mna vzdy naj , aj keby som bol neviem kde. Myslim si ze mame byt na co hrdi aaa ze am nasu vlast mozu v zahranici zavidiet !!
moznone mozu ale celkom urcite nezavidia jedine ako mytus korejskych dostojnikov o krajine kde vladne mier pretoze je tak nezaujimava ze na nu svet jebe
aaaale aké nemecké a madarské pamiatky??? si skočte do Nitry, na Devín do BA... a trochu lepšie sa pozrite nakolo, a uvidíte tam naše slovenské alebo teda staroslovenské pamiatky... a i ked ich nie je vela, ved za 1100 rokov sa toho vela tu udialo, možeme byt hrdí aj na tie NASE
ked cestujem vlakom, ci autobusom, tak si stale poviem: som rada, ze mame taku krasnu prirodu, take madarsko so slnecnicami a kukuricami a nudnymi burinami bez naznaku kopceka..., nech zije slovakia nature!
Slovensko ma byt na co hrde.... krasnu prirodu, nadherne historicke pamiatky, krasne dievcata, fesnych chlapov....atd. Je toho vela...
A hlavne moze byt hrde na to, ze tu neziju taki vymleti, nevzdelani ludia ako napr. v UK... priklad: Ked sa kolegyna ANGLICANKA opytala druhej kolegyne NEMKY ako sa hlaskuje slovo MONTH (mesiac).
Inak nechapem ludi, ktori nadavaju na Slovensko. O.k. ekonomika nie je taka vyspela ako v niektorych statoch ale su krajiny, ktore su na tom aj horsie!!!!! Ale zda sa mi, ze nadavaju zvacsa ti... ktori v zivote nikde neboli. Max tak v Polsku na trhoch.
Lillah, ak tym narazas na mna, tak ver, ze som bol od slovenska dalej nez tri stvrtiny uzivatelov birdzu. Takze nenadavam na slovensko len tak pre nic za nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A hlavne moze byt hrde na to, ze tu neziju taki vymleti, nevzdelani ludia ako napr. v UK... priklad: Ked sa kolegyna ANGLICANKA opytala druhej kolegyne NEMKY ako sa hlaskuje slovo MONTH (mesiac).
Inak nechapem ludi, ktori nadavaju na Slovensko. O.k. ekonomika nie je taka vyspela ako v niektorych statoch ale su krajiny, ktore su na tom aj horsie!!!!! Ale zda sa mi, ze nadavaju zvacsa ti... ktori v zivote nikde neboli. Max tak v Polsku na trhoch.