Problém so slúchadlami do mobilu. Prípade že je na slúchadlách (kábel) tlačítko tak mi nejde plnohodnotný zvuk, tak ho musím stále držať. čo by to mohlo napraviť appka alebo nieco podobne.(skúsal som od applu, samsungu... sluchadla) Model: MyPhone S-Line
Sú dva typy slúchadiel s mikrofónom. A dva druhy zariadení. Ak ti slúchadlá šumia pri nestlačenom tlačidle, tak ich nebudeš môcť používať s tvojim telefónom. Je to hardvérová záležitosť, softvér to neporieši.
Alebo môžeš tlačítko prelepiť tak, aby bolo stále stlačené a bude sa dať počúvať.
Ešte je na to taký trik...
Ten jack do mobilu nezasúvaj na doraz, ale skús ho trochu vysunúť. Je možné že nájdeš takú "polohu", pri ktorej ti to bude hrať tak ako má, aj bez držania tlačítka.
(btw nehľadajte v tom žiadne dvojzmysly milí birdzáci... )
@doyouhearme No ja som takto s polo zapojenými slúchadlami "prežíval" len dovtedy, kým som si nekúpil štuple bez mikráku a to som len zvykol počúvať hudbu pred spaním v posteli, čiže ma to nejak extra neiritovalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Alebo môžeš tlačítko prelepiť tak, aby bolo stále stlačené a bude sa dať počúvať.
Ešte je na to taký trik...
Ten jack do mobilu nezasúvaj na doraz, ale skús ho trochu vysunúť. Je možné že nájdeš takú "polohu", pri ktorej ti to bude hrať tak ako má, aj bez držania tlačítka.
(btw nehľadajte v tom žiadne dvojzmysly milí birdzáci... )
ale tuto radu aj ja odporucam aj mne to tak ide