obyčajná chémia, tu nie je miesto pre filozofiu, bohužiaľ,inak som čítala v hawkingovi zaujímavú poznámku o filozofii: jeden špeciálny filozof 20. storočia sa nechal počuť, že doba filozofie od aristotela po kanta sa v súčasnosti líši v tom, že filozofii neostáva nič iné, iba dumať nad jazykom čo som čítala modernú knihu dvoch britských ťažkopádnych filozofov (filozofia psyccholóie), mala som dojem, že skutočne viac sa zamýšľajú nad tým, ako zložito vyjadriť myšlienku, aj doštyroch riadkov, a človek si z toho hovno vezme... filozofia sa berie ako vedecký odbor, len s alíši práve v tom, že ide proti podstate hlavného cieľa vedy, a to vyjadriť svoj objav tak, aby gto chápali aj obyčajní laici, ako sme my... tse tse... každopádne filozofia je krásna veda, ja si ju vážim a nápodobne mám problém sa vyjadriť jednoduchšie občasne, keď mám správnu náladu, tak ma nepochopí ani vlastné ja, eh?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov