A co je na oznaceni pohlavnym organom? Je to adekvatna identifikacia jednej z dvoch moznych hodnot istej zakladnej charakteristiky osoby Keby sme pohlavne organy nemali, bud by sme vyhynuli, alebo by sme sa rozmnozovali odrezavanim kuskov vlastneho tela, z ktorych by nam dorastali nase viacmenej presne kopie. Vyvoj by stagnoval a ani nevravim, ze (pouzijuc zauzivane jazykove prostriedky) by sme sa rozmnozovali cisto "masturbovanim". Nuda jak slak.
Preto ma nema preco urazat, ked mi niekto povie, ze som kokot. Ale kebyze niekto povie, ze smrdim, tak dostane na hubu
tak pokial viem tak nasi predkovia sex,sexualitu,pohlavne organy uznavalai,uctievali a uzivali si to naplno
so spojenim pohlavnych organov a niecoho negativneho prislo krestanstvo ktore odkazovalo na sex ako na nieco nechutne a hriesne a preto aj nastroj tejto cinnosti bol samozrejme nieco zle. preto sa v celej europe pouzivaju nazvy pohlavnych organov ako nadavky..v niektorych kulturach sa to vobec nepouziva.
ja by som skor namiesto do pici..kam chodim mimochodom celkom rad nadaval radsej do prace pretoze tam ma to velmi nelaka
Ale preco sa ludia tak casto otacaju proti tradiaciam a chcu byt super moderni a novatorski, ale napriek tomu pretrvava stredoveky hanobny a vyznam pohlavnych organov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Preto ma nema preco urazat, ked mi niekto povie, ze som kokot. Ale kebyze niekto povie, ze smrdim, tak dostane na hubu
so spojenim pohlavnych organov a niecoho negativneho prislo krestanstvo ktore odkazovalo na sex ako na nieco nechutne a hriesne a preto aj nastroj tejto cinnosti bol samozrejme nieco zle. preto sa v celej europe pouzivaju nazvy pohlavnych organov ako nadavky..v niektorych kulturach sa to vobec nepouziva.
ja by som skor namiesto do pici..kam chodim mimochodom celkom rad nadaval radsej do prace pretoze tam ma to velmi nelaka
Ish-uplny suhlas
Ale preco sa ludia tak casto otacaju proti tradiaciam a chcu byt super moderni a novatorski, ale napriek tomu pretrvava stredoveky hanobny a vyznam pohlavnych organov...
je to proste tak zauzivane ze si to uz ani neuvedomujeme... a radsej poviem niekomu ze je kkt ako keby som mu mal povedat ze je pecen...