Hiphop2 - ty si sa uz raz zabil kvoli nejakej babe?
ja by som to neurobil, ked sme sa rozisli, tak nebola ta prava, a tym, ze by som sa zabil, by som tu pravu uz ani nikdy nestretol. A cas to napravi, ono po rozchode sa clovek moze citit tak, ako by uz nic nemalo zmysel, ale zo skusenosti viem, ze casom to prejde...takze je hlupost sa kvoli tomu zabijat...
vsetko negativne je na nieco dobre...je to otrepana fraza...ale je to tak...vsteko su len skusenosti ktore cloveka posuvaju dalej a robia ho silnejsim....ale urcite by som zomrela keby som prisla o cloveka ktoreho milujem....ale myslim tak,ze by zomrelo vela veci vo mne....no potom by ozili ine....chapte to ako chcete....vyznam pochopi len ten kto chce pochopit
a ked sa ta babaso mnou rozisla, tak mi nestoji za to, aby som sa kvoli nej zabil...kvoli babe by som zomrel len v takom pripade, ze by som jej tym zachranil zivot...
Ono je to dost cudne. kedze som babu este nemal takze je tazke pisat ci by som alebo nie. Mozno ano ktovie ako by ma to zobralo. Ale kedze som clvoek ktory sa dokaze zmierit s tym co je po tom boji alebo tak .. tak co ja viem :d Neviem na tuto otazku odpovedat. takze neviem
Zalezalo by natom ako tu babo mam rad ci lubim ci dokonca milujem ci si viem predstavit zivot ci uz som ratal stym spolocnym zivotom ci bola premna vsetkym co som na svete mal ak by splnila toto vsetko tak potom odpoved znie ano zabil ved naco zit hm?
joj diskatubilne nuz zivot je zivot laska je laska drogy su drogy hej typci a typenky nerieste to ak niekto niekoho strati naveky dost to boli len vravim priklad ohladne skutocnosti v ktorej momentalnej realnej skutocnosti zijeme ak niekto prezije smrt klinicku uz sa pozera na svet trosku inak myslim tym myslienkove vnimanie jednotlivcov hej napr.niekto je uvediem kniha otvorena s ktorej sa da vycitat a niekto uzavreta zalezi od okolnosti treba sa na svet pozerat z roznych pohladov ci uz ma clovek respektive cicavec otvorenu zvieraciu psychiku minulost je minulost mozem tu spomenut davno reikarnovane osoby samanizmus stale hybe dobou
ja by som to nespravila....ved keby ma zranilo ze ma ten clovek opustil tak som ho asi milovala a ak som ho milovala tak preco by som spravila nieco kvoli comu by trpel?to je nelogicke!
ano... myslim ze by som sa kvoli priatelovi zabila... ked niekoho naozaj milujem tak nie je nikto na celom svete tak dolezity ako on... a ked je niekto tak dolezity tak spravim cokolvek... keby som onho prichadzala a mala pocit ze sa mi spolu s tym ruca cely svet tak by som to asi spravila... naco je mi zivot bez toho najdolezitejsieho cloveka...? zit pre nikoho nema zmysel... a nikto novy vam ho uz nenahradi... je tam on... najdolezitejsi na celom svete...
zabit sa kvoli niekomu kto ma nechal? hm no.... viete, laska.... je to len slovo, ktore nevystihuje podstatu toho citu. ak niekoho milujete, ste ochotni obetovat pre neho vsetko. a ked vas opusti, alebo sa musite rozdelit, velmi vas to zaboli. citite ako od vas nieco odide, a myslim, ze smrt to vyriesi iba pre toho jedneho. zbavi sa bolesti....
keď niekto naozaj ľúbi, tak pre neho ten druhý znamená celý život, dokonca aj zmysel života...ale ľúbiť neznamená "zabiť sa" keď nás ten druhý opustí...ľúbiť znamená zmieriť sa aj s tým, že ten druhý nás neľúbi...
No ja som to skúsila, ale teraz chápem aká pičovina to bola... Bola som mladá a o živote som vedela toho dosť málo... Ale teraz nie určite nie... Sú na svete aj dôležitejšie vecí... život a hlavne seba si vážim viac ako na nejakú blbú samovraždu....
podla mna je zabit sa kvoli niekomu blbost. ved to ani nedava zmysel - kvoli niekomu. to ma byt trest, aby si ten druhy cely zivot vycital, co urobil? ved taky je raz zivot..boli to, prekrutne, no zabit sa a znicit tak prinajmensom 5 ludskych zivotov je hovadina. ved uznajte, ze smrtou jedneho cloveka bude trpiet jeho byvala, najlepsi kamosi, rodina..je to podla mna az chore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Co sa budem srat kvoli jednej babe?
Na svete su dalsie miliony dievcat, urcite
lepsich ako ona...
ja by som to neurobil, ked sme sa rozisli, tak nebola ta prava, a tym, ze by som sa zabil, by som tu pravu uz ani nikdy nestretol. A cas to napravi, ono po rozchode sa clovek moze citit tak, ako by uz nic nemalo zmysel, ale zo skusenosti viem, ze casom to prejde...takze je hlupost sa kvoli tomu zabijat...
Kvoli nej urcite nie, zivot je az prilis krasny,len treba otvorit oci a prestat riesit blbosti...
čo akokoľvek by som ho miloval
nie je to žiadny dôkaz odvahy a vernosti
je to zbabelosť
21: lol tiez pravda
» www.cas.sk/clanok/76633/pr...