ano clovek je dobry mili, pomaha ludom ale nechodi do kostolo. naznak zakoov v cirkvi kazdy kto enchodi do kostola je zly a bezpboznik a bude kracat v samote a tme. tiez nespravodlive nie?
Neviem ci som ta spravne pochopila...ale s tymto nesuhlasim....To by potom znamenalo, ze do neba sa nema sancu dostat ziadny neveriaci clovek, ani moslim ani ziadny clovek ktory vyznava ine nabozenstvo. A to je hlupost!! Pretoze tu neide o to kto si kolko hodin odstoji v kostole, ale aky je clovek a ci si dokaze priznat a olutovat svoje chyby a hriechy.
tak som potom na najvyssej priecke dostat sa do neba uz som tam potom. aj tak 10bozich prikazani poznas. a ak nechodis do kostla co porusujes? ???? pamataj, ze sviatocny den mas svatit ja len tak ja enviem co je posrti a ani to necem vediet radsej. viem len jedno, ze duchovia su. zazil som to na vlastnom tele. takze podla mna sutu na zemy a len tak si poletuju ktovie
Ancovicka, ty si asi druhá veriaca na tejto stránke, čo nie je fanatička (aspoň podľa mojich doterajších skúseností, možno sa mýlim).
A k téme: Ja si veľmi rád počkám, kým veda vyrieši, čo je po smrti. Dovtedy si nebudem nič vymýšľať, ani nebo, ani peklo, ani prevteľovanie ani nič podobné. Pravda je nezávislá od našich želaní.
ja sa smrti strasne bojim...neviem si predstavit, ze uz tu zrazu nebudem...a najviac sa bojim pocitu pred smrtou, ked budem vediet, ze moje chvile su zratane...
Smrt, nech nikto netvrdi ze sa jej neboji, kazdy sa boji smrti a priznavam ze aj ja do urcitej miery, nebojim sa ani tak samotneho odchodu mojej psychiky - odumretie mozgu ale skorej bolesti ktora tento chod sprevadza - aj ked mozog vylucuje pri smrti urcity druh "drogy" ktory tuto bolest zmiernuje pri odchadzani zitvotnych funkcii, ale je to veelmi slabe.
V Boha ani v Satana, ano v ziadneho Budhu a pod. neverim, takze mi len ostava dufat ze tak skoro neskaprujem, pretoze mi neostava ziadna nadej ani raj, ani peklo. Verim v to, ze ked zomriem ja, zomrie moj mozog - aawk (blbe cooo?)
Takze ziadne duchovno podla mna nie je....nom a tod vse
Deadfancy, nestraš, lebo každý sa bude báť smrti. Inak neviem, odkiaľ máš takéto informácie, nikdy som nepočul, že by každá smrť mala byť strašne bolestivá, skôr naopak...
tha ja sa smrti neboji a vobec mi tho thake zle nepripada ved kazdy raz musi zomriet! ale ja sa naopak tesim na smrt lebo som zvedava ze co bude potom so mnou! uz sa tesim!
ani ja sa smrti nebojim...niekedy prave vyhladavam krajne situacie...az sa mi to skoro podarilo...ale tiez ci mas strach alebo nie zavisi aj od toho co clovek prezil...poznam par ludi co sa pokusali o samovrazdu a poznam aj takych co sa smrti boja mozno sa vam zda ze nieje medzi nimi rozdiel ale ked ich poznate dlho vidno tam rozdielov hned niekolko
neda sa povedat, ze by som sa bala smrti... ale nechcem zomriet kvoli ludom ktorych mam rada, nechcem ich opustit, a neviem si predstavit byt bez nich... no ak neexistuje posmrtny zivot (co podla mna existuje) tak mi to uz moze byt jedno
ja osobne verim ze sa znovuzrodim...ze ked zomriem narodim sa znova ako keby som dostal druhu sancu a dostal moznost napravit chyby sposobene v predoslom zivote....neviem preco ale verim v to.....a o smrti premyslam dost casto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Takze sa asi ani nebojim smrti, ale skôr tej poslednej sekundy.
A este by som to mozno ani nenazvala strach, ale respekt.
A k téme: Ja si veľmi rád počkám, kým veda vyrieši, čo je po smrti. Dovtedy si nebudem nič vymýšľať, ani nebo, ani peklo, ani prevteľovanie ani nič podobné. Pravda je nezávislá od našich želaní.
A prosim nezatahujte sem zase cirkev... rozmyslajte na baze kretanskej nie cirkevnej!
a čo bude po smrti? no nechám sa prekvapiť , ale nejako sa neponáhľam
a je mi strasne u riti co (ne)bude...
halwne nech tam je jukebox kde daky jezis bude pustat cannibal corpse a inu superhudbu.
ludia... preco riesite smrt? ved zijete... smrt budem riesit ked bude treba.
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q
V Boha ani v Satana, ano v ziadneho Budhu a pod. neverim, takze mi len ostava dufat ze tak skoro neskaprujem, pretoze mi neostava ziadna nadej ani raj, ani peklo. Verim v to, ze ked zomriem ja, zomrie moj mozog - aawk (blbe cooo?)
Takze ziadne duchovno podla mna nie je....nom a tod vse
sry za gramticke chyby
Deadfancy, nestraš, lebo každý sa bude báť smrti. Inak neviem, odkiaľ máš takéto informácie, nikdy som nepočul, že by každá smrť mala byť strašne bolestivá, skôr naopak...