Neviem, či sa to už aj vám stalo, mne áno. Spíte a sníva sa vám niečo veľmi smutné a v spánku začnete jednoducho plakať. Všetko sa zdá také skutočné, pritom spíte. Veľmi zvláštne. A zrazu sa zobudíte a máte oči plné sĺz... A potom si uvedomíte, že chv
1ka: S tebou to je strašné, vieš to? Ja som len chcela vedieť, či sa to stalo aj iným ľuďom. Čo je na tom? Keď nemáš čo inteligentné povedať, tak radšej mlč...
1ka: To uznávam, že tam nie je priama otázka, ale v prvej vete je náznak otázky: "Neviem, či sa to už aj vám stalo, mne áno." A toto je diskusia, tak čakám nejaký normálny názor...
Sny majú skrytý význam, ktorý však nie je nepochopitelný. Ak sa ti niečo takéto stalo porozmýšľaj nad tým. A môžeš byť rada, že si sa zobudila "s očami plnými sĺz". Určite lepšie než sa zobudiť v cudzom byte a nevedieť, ako si sa tam dostala, len s matnými spomienkami na predošlý večer, prípadne sa nezobudiť vôbec.
tak ja dam normalny nazor, pretoze je to normalna diskusia, ked to porovnam s poslednymi, co vznikli, okrem toho aj mne sa to stalo! ale bude to zniet smiesne, naozaj, ale som revala, snivalo sa mi, ze brat vosiel do izby a zacal trhat plagaty star wars, mame vsetky okrem jendotky a stvorky, a opatrujem ich dôsledne, teda dakedy som hystericke zachvaty dostavala, ked mamapolievala kvety pri plagatoch a olievala ich, dufam ze nechtiac, tak vtedy v tych maniackych casoch sa mi snivalo ako brat driape do plagatov, ako ich drvi, nici a ja nemozem nic urobit pre ich zahcranu, bola som zronena a zlomena z toho vyjavu a revala som vrestala, a ankoniec som sa zobudila , fuch nastastie sen, sakra, bola to hruuuza, a ptom sa mi este jeden sen snival s rodinou, uf to bola palka
Mne sa to stava casto,lebo vacsinou mam take sny,ktore by sa vazne mohli stat skutocnostou,,a mam ich celkom rada,lebo po nich som stastna ze to bol len sen,ze sa mi take nieco nestava v beznom zivote
Aj mne sa raz stalo, ze som sa zobudila uplne uplakana. Snivalo sa mi, ze som havarovala a moja kamoska to neprezila. Mne sa nestalo nic. Potom som videla na pohrebe ako som len sedela a hladela do neznama. Vedla mna stal jej chlapec a vsetci nasi kamarati. Prsalo. Kazdy plakal.. aj ja.. Bol to hrozny sen, taky smutny a velmi skutocny. Pred tym sa mi este nestalo aby som sa zabudila nato ako placem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Teraz menej vážne: sú aj iné prípady ako: óóó nie, zase musím vyhodiť tú plachtu.
Rythmtyna: Tak to musel byť teda zvláštny sen, čo sa ti snívalo, že si na záchode?
Mne sa to stava casto,lebo vacsinou mam take sny,ktore by sa vazne mohli stat skutocnostou,,a mam ich celkom rada,lebo po nich som stastna ze to bol len sen,ze sa mi take nieco nestava v beznom zivote