Mali ste niekedy take divné sny že ste zomreli? Lebo mne sa to stava dosť často. Nemam z toho depky ani nič podobne kazdu noc keď idem spať viem, že zase zomriem(v sne). Je to dosť nepríjemné. Čo si o tom myslite vy?
Nie nemyslim si ze sa smrti bojim ani nemam zle zazitky z detstva jednoducho nechapem ako sa mi moze kazdu noc snivat to iste (v principe). A nemozem sa toho zbavit.
Myslim ze ked nad tym budes dookola rozmyslat tak sa ti to bude snivat stale...Ale ja som skor zvedava ze - tebe sa sniva o tom ako zomieras alebo ze si mrtva a mas daky posmrtny zivot alebo daco take???
A ked ta zabije, ako ten sen pokracuje? Zobudis sa? Mne sa niekedy tiez snivalo, ako ma zastrelil nejaky lukostrelec a ja som potom isiel do nejakej inej dimenzie a pozoroval som ostatnych zivych ludi
Ale moj najbrutalnejsi nocny zazitok alebo sen - neviem, co z toho to je, je ked mam pocit, ako mi brutalne vibruje mozog a spolu s tym sa mi nieco prelieva niekde v oblickach, a sucasne citim taky tlak na hrudnik, co ma tlaci na postel. Za posledny polrok sa mi to stalo uz aspon trikrat a dodnes neviem, ci sa mi to snivalo alebo to bola skutocnost, ale ja som nevedel, co to akoze znamena, ci teraz zomriem alebo sa mi deformuje mozog...fuj! A vzdy som sa potom tak prebral, ale hned, ako som sa automaticky trochu uvolnil, zacalo sa to znova. Tak som si nakoniec musel vstat, zapalit svetlo a zapnut hudbu a aspon hodinu sa snazit mysliet na nieco ine, nech sa odreagujem
Mid - toto sa mi nestalo ale mam kamosku ktorej sa stava nieco podobne - ked zaspava tak ma pocit ze jej nieco silno tlaci na hrudnik a zobudi sa na to ze nemoze dychat....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Sny su odrazom tvojich myslienok, ked na to nebudes mysliet, nebude sa ti to snivat... a nejedz pred spanim klobasu, to tiez nerobi dobre sny
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq