ja len casto nechapem co to ako malo byt aj vcera rano vstala som ze sa mi snivalo ze sa vsetko roztopilo a bolo hnusne a mama ma budila ze aka je fujavica
ja za seba mozem napisat ze ked sa mi sniva niečo zle a sniva sam i dost často (myslim to zle) tak cely den po tej noci je v p. asi pred troma dnami sa mi to stalo a potom som sa pohadal na druhy den so vsetkym co mi prislo do cesty...podrazdeny som bol čo ti poviem
podla mna nie pretoze sa ti snivalo ze si nahnevany tak si nahnevany, podla mna skor z niecoho si nahnevany a to sa ti prenesie do sna...tak ako ked cez den nieco zazijes tak sa ti to moze premietat do sna
@janehonda a keď sa ti snívajú úplne pičoviny? napr. keď sa mi sníva vrcholne surrealistický sen kde sa spojí milión vecí dokopy, a som v ňom nahnevaná a zaľúbená, tak ráno nie som nahnevaná a zaľúbená, ráno mám len neidentifkovateľne divnú náladu (akože what the fuck is going on?)
@mygate no, ono keď sa nad tamtým snom tak teraz zamyslím, tak nepotrebujem ani žiadnu knižku na to, aby so vedela o čo tam šlo nó, niečo pravdy na tom asi bude
Ja si sny pamätám a väčšinou ma ovplyvnia práve také sny, ktoré boli silné a neviem si pomôcť a som napríklad odmeraný k osobe, ktorá bola ku mne hnusná v sne a pod
Mne sa to občas stáva tiež. Inak, milujem svoje sny. Aspoň tie, ktoré sú prijemné. A v poslednom čase sa mi veru snívalo všeličo. Dokonca som mala pár "snov na pokračovanie", čo už fakt bol extrém.
Najhoršie je, keď sa mi sníva niečo úplne úžasné a v tej najlepšej chvíli sa prebudím. Už sa mi to stalo mnohokrát. Potom som celý deň nesústredená a stále myslím na ten sen, snažím sa spomenúť si na každý detail a snažím sa myslieť na to, ako to mohlo všetko pokračovať. Aj snívanie s otvorenými očami je u mňa na dennom poriadku
ja mam momentalne neskutocne stresy zo skuskoveho (konkretne dvoch tazkych skusok) a normalne mavam nocne mory (take nieco zazivam prvykrat) ... taze rano sa krasne zobudim s uplne hnusnym pocitom vystresovana a nevyspata ...
takze sa tesim na statnice, ak sa k nim vobec dostanem ...
@burble ja sa ráno obvykle zobudím s pocitmi príjemne žiadnymi.
keď už, tak prvý pocit ktorý vznikne je zo zobudenia samotného, prípadne z rôznych kombinácií "som vyspatý/nevyspatý", "musím vstať/nemusím vstať" a "chce sa mi vstať/nechce sa mi vstať".
s náladou zo snov sa zobúdzam len zriedka, a to sa tiež vlastne nezobúdzam s ňou, ale nastáva v momente keď si na dané sny spomeniem.
podľa mňa je to možné ... pretože sny sú uložené v našom podvedomí ... a tým, že sa zobudíme nám zostávajú aj naše pocity, ktoré sme v nich mali, aj keď si možno ten daný sen nepamätáme ... toť môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A zas naopak, keď sa mi v sne stane niečo super, tak po prebudení mám v sebe energiu jak po vipití litrového energeťáku
a zatiaľ si si to inak nepripustila, iba v sne.
dnes sa mi snivalo o maturite z angliny, ktoru mam davno za sebou a neviem, aky by to malo mat dopad na realne pocity
Najhoršie je, keď sa mi sníva niečo úplne úžasné a v tej najlepšej chvíli sa prebudím. Už sa mi to stalo mnohokrát. Potom som celý deň nesústredená a stále myslím na ten sen, snažím sa spomenúť si na každý detail a snažím sa myslieť na to, ako to mohlo všetko pokračovať. Aj snívanie s otvorenými očami je u mňa na dennom poriadku
ja mam momentalne neskutocne stresy zo skuskoveho (konkretne dvoch tazkych skusok) a normalne mavam nocne mory (take nieco zazivam prvykrat) ... taze rano sa krasne zobudim s uplne hnusnym pocitom vystresovana a nevyspata ...
takze sa tesim na statnice, ak sa k nim vobec dostanem ...
keď už, tak prvý pocit ktorý vznikne je zo zobudenia samotného, prípadne z rôznych kombinácií "som vyspatý/nevyspatý", "musím vstať/nemusím vstať" a "chce sa mi vstať/nechce sa mi vstať".
s náladou zo snov sa zobúdzam len zriedka, a to sa tiež vlastne nezobúdzam s ňou, ale nastáva v momente keď si na dané sny spomeniem.