Rakovina kože. Viac snáď netreba dodávať. V niektorých štátoch je tam dokonca zakázaný vstup neplnoletým, a v súčasnosti, keď rakovina kože postihuje čoraz viac mladých ľudí, vyhla by som sa tomu úplne. Som si istá, že o niekoľko rokov sa zakážu všade, pretože ich rakovinotvorné účinky sú už dokázané.
@17 súhlasím...a len tak mimochodom...každý z nás má v sebe určitú spleť nádorových buniek...u niekoho sa prejavia, u niekoho vôbec...čiže..taká rakovina kože to máte skoro to isté...ako riziko vzniku CA prijímaním potravy....čiže neviem,čo je väčšia výhra!
rada by som sla... ale ako sa poznam, aj pri normalnom slnku ma nikdy nechyti na tvari a chyti mi len plecia atd... a na tvari som stale bleda a myslim, že teraz by som radsej opalila tu tvar ako zadok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Občasné len také 3 minútkové nepovažujem za strašné - ak vie dotyčná kde sú isté hranice peknosti.
Ale videla som aj také extrémy, že bola až oranžová a mala pokožku na rukách jak 60 ročná babka.
ale tiež sa chystám pravidelne chytať čokoládkovú farbu