Mám miesto, kde sa rád/a zdržiavam sám/sama? Miesto, kde sa sústreďuje energia priaznivá pre moje vnútro, alebo je to len elektronický smog z telky či kompu ?
Sú miesta, ktoré mi dodajú relax, pokoj a chvíľkovú samotu, kedy sa môžem zamyslieť nad svojím
U nas na potoku je taka lavka a je to dost od civilizacie v lete vystupim z autobusu tu u nas, kupim si nanuk a idem sa tam ucit je to taky lesik a uplne klud tam super miesto
napríklad u babky, ktorá mi vytvorila doslova kuticu, kam človek vkročí len v prípade, že sa dlho neukazujem v ostatných častiach bytu (,,Žiješ, drahá?" ,,Nič ti netreba?" ,,Spíííš boha tvojho?" ) ale aj u svojho krokodíla mi je tak... ani neviem ako by som to popísala...malátne a príjemne. a vôbec nejde o to, že tam je on. myslím, že by mi tak bolo aj keby išiel ta het. skrátka sú miesta, na ktorých by som zaspala a spala a spala a spala spánok bábätka
ale mám to šťastie, že sa viem nájsť relatívne v každom mieste, viem si urobiť svoju pohodu, svoj kútik
no mam par oblubenych miest, idem na kejdu(ked neviete tak je to nieco ako velka luka a prejdem k jazeru sadnem si , pocuvam hudbu a pockam kym sa zotmie a som tam az do neviem kedy alebo sa idem prejst do lesa...ostatni mi uz za to nadavaju ze ma tam niekto znasilni alebo zbije
vsade, kde je ticho a priroda. aj u nas na zahrade, nnie je nic lepsie ako v lete v noci ist si sadnut na stolicku alebo len tak na traavu a pozerat hviezdicky... (uz nech je letooooooooo )
jedno také je...aspoň pre mňa...v NR a to je čo povedať v tom smogu...je to blízko železnice a je tam krásne... ...to mi pripomína, že som tam dlho nebola....
@sim1329 na kejdu? do tych lesov? v noci? sama??? :o vogo to uz nerob...
kde som rada sama? ked som v cudzom meste a pride na mna akasi nostalgia, vyhliadnem si nejaku lavicku alebo nieco podobne a rozjimam... v tomto mam rada nove nezname miesta, tam sa mi premysla najlepsie.. ale taktiez nas park je velmi dobrym miestom na prevetranie si mysle.. ale mam miesta kde som velmi rada,ale nie sama.. jedna preliezka schovana v horach,pri jednej chate..ked si spomeniem ako sme tam s kamosmi cez letne noci pocitali padajuce hviezdy..tomu vravim pohoda
Ja mám rada všetky miesta, kde môžem byť sama Len v takomto počasí mi sakramentsky chýba iba tak vziať bicykel, knihu a iPod, odviezť sa kam ma chodník odnesie, bachnúť sa do trávy/do lístia/na zem/na lavičku, čítať a filozofovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale mám to šťastie, že sa viem nájsť relatívne v každom mieste, viem si urobiť svoju pohodu, svoj kútik
a nasla som ho, ale nepoviem ale existuje take
všetko súkromie, čo smiem mať, dá mi...
kde som rada sama? ked som v cudzom meste a pride na mna akasi nostalgia, vyhliadnem si nejaku lavicku alebo nieco podobne a rozjimam... v tomto mam rada nove nezname miesta, tam sa mi premysla najlepsie.. ale taktiez nas park je velmi dobrym miestom na prevetranie si mysle.. ale mam miesta kde som velmi rada,ale nie sama.. jedna preliezka schovana v horach,pri jednej chate..ked si spomeniem ako sme tam s kamosmi cez letne noci pocitali padajuce hviezdy..tomu vravim pohoda
@14 tak ale je to tam skvele nemozem is pomoct