Keby si máte vybrať animovanú postavu z rozprávok- myslím skôr tie romantické napr. Rapunzel, Ariel, Fiona....Princ Krasoň, Eugene, Tarzan.... Ktorý príbeh by ste chceli zažiť t.j. do ktorej postavy by ste sa chceli vžiť aby ste zažili taký rozprávkový p
Chcela by som byť Misaki z Kaichou wa Maid-sama lebo som vždy túžila stretnúť chlapa ako je Usui... záhadný, nedostupný, odmeraný, žiadaný a pritom má oči len pre ňu...a objaví sa vždy keď ho potrebuje, lebo ju sleduje, proste sexy perverzný stalker--- na toto by ma bolo.. » z.mhcdn.net/store/manga/105...
Rozmýšľal som skôr nad Anime ako Kuroko no Basket ale prakticky ak by som nebol debil tak by som basket mohol hrávať od malička miesto tých kktín čo som večne robil..
Takže chcel by som byť Roronoa Zoro z One Piece Síce keby mam prejsť jeho príbeh sám tak by som zomrel už asi pri prvej poriadnej bitke čiže to by bolo vlastne na hovno... jedine žeby som vedel bojovať atd ako on
@klaudiqaaa ak máš rada (romantické) anime tak si pozri Ao Haru Ride jak dajake dievča chcelo chlapca na škole dačo sa stalo (nebudem spoilovať) a on odišiel zo školy základnej a až na strednej sa stretnú teda to dievča ho spozná až v 3. ročníku lebo ten chalan si zmenil meno, vyrástol, zmutoval mu hlas atd.. ale zatim to ma len 3 diely myslím lebo to ešte len vychádza...
ja mam najradsej Jasmine z Aladdina, ale kedze pobozkala toho zleho Jafara, tak nou by som byt teda nechcela.
Snehulienka bola sprosta, Popoluska roky drhla barak macoche, Aurora bola prekliata, Ariel musela zit 12 rokov bez rodiny za murom, Belle zila s tyranom, Pocahontas striedala chlapov, Mulan riskovala zivot - velakrat, Tiana bola dost panovacna, Rapunzel musela zit do 16 rokov vo vezi s carodejnicou, Merida je dost skareda, Elsa je nebezpecna a Anna bola roky odstrkovana sestrou a potom sa hodila na krk prvemu chlapovi, ktoreho stretla... nic moc teda
mimo Disney princezien... kopa moznosti, ale nic ma nenapada... ale kazda hrdinka mala svoj udel, ziadna to nemala ruzove... velmi zaujimava a blizka mi bola este Kida z Atlantis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
som unavená takže spachtošku
» z.mhcdn.net/store/manga/105...
a
shaggy
Takže chcel by som byť Roronoa Zoro z One Piece Síce keby mam prejsť jeho príbeh sám tak by som zomrel už asi pri prvej poriadnej bitke čiže to by bolo vlastne na hovno... jedine žeby som vedel bojovať atd ako on
Snehulienka bola sprosta, Popoluska roky drhla barak macoche, Aurora bola prekliata, Ariel musela zit 12 rokov bez rodiny za murom, Belle zila s tyranom, Pocahontas striedala chlapov, Mulan riskovala zivot - velakrat, Tiana bola dost panovacna, Rapunzel musela zit do 16 rokov vo vezi s carodejnicou, Merida je dost skareda, Elsa je nebezpecna a Anna bola roky odstrkovana sestrou a potom sa hodila na krk prvemu chlapovi, ktoreho stretla... nic moc teda
mimo Disney princezien... kopa moznosti, ale nic ma nenapada... ale kazda hrdinka mala svoj udel, ziadna to nemala ruzove... velmi zaujimava a blizka mi bola este Kida z Atlantis
I ked povahovo mi je blizka Meg ale jej pribeh by som prezit nechcela a Hercules bol dost skaredy, ew. A tupy este k tomu.
:-S
a keb ynejde o romanticky pribeh tak by som chcela byt Agnes z Ja zloduch ona je bozia a uuuplne ju zboznujem!
premieňať sa na upíra to by mohlo byť super a navyše je moc krásna