Vedela by si dokončiť túto vetu v skratke?
Píšem článok o tom,ako na seba pozerajú a vnímajú sa dievčatá v 21.st,o čom v dnešnej dobe snívajú, čím sa chvália, za čo bojujú, za kým smútia, po čom túžia.Jednoducho ak by si mala dokončiť vetu: Som dievča a
Som dievca a chcem sa naucit anglicky(a mozno este francuzsky/spanielsky) jazyk, chcem ist na vysku, chcem ist do JAR najlepsie aspon na polroka, chcem precestovat svet, chcem mat mozno tak jedno dieta a nechcem sa vydavat a nic preto momentalne nerobim
@petuska11111 najhorsie na tom je ze si snazim nahovorit, ved nic mi nechyba, mam rodinu, mam kde byvat, som zdrava...a potom sa pozriem do zrkadla a...zas ma to chyta, alebo vidim nejake pekne dievca ktore vyhralo geneticku loteriu a pozriem sa na seba...niekedy som sa vyhybala zrkadlam (vlastne ma to ani nezaujimalo sa na seba pozriet) a bolo to faajn skus si dat niekolko dni taku challenge
@sypomka ja to mám presne tak isto, že si nahováram, že vyzerám celkom fajn, že na tom nezáleží a že mám všetko čo potrebujem.. a potom niekoho uvidím tu alebo na inej sociálnej sieti a je mi dosť zle...
som dievca a naozaj velmi....pockaaaj nee ja nejsom dievca
@petuska11111 nehnevaj sa prosim ale uz mi to aj smiesne prislo trochu co furt pises verim ze to je iba nejaka taka blba prechodna faza a ze sa coskoro budes aj ty smiat na tom ako ti to tak trochu preplo v tomto smere
@torpedo08 Smej sa na čom chceš, mysli si o tom čo chceš, ale ja sa nebudem tváriť, že si neskutočne verím keď viem, že moje sebavedomie je na bode mrazu. Proste to tak je a nemienim si klamať.
@petuska11111 tak sa podme predbiehat v tom kto ma sebavedomie v horsom stave urcite vyhram ak ta to potesi ale vazne akoze to len a len kvoli tomu ze sa ti zda ze su na svete aj krajsie zeny ako si ty mas nizke sebavedomie ? lebo to je blby dovod vazne
@torpedo08 nebudem sa predbiehať, lebo tvoje sebavedomie je pravdepodobne zapríčinené tvojim alkoholizmom, moje mojim výzorom... A nie, nie je to len o tom, nie je to tak jednoduché jak sa zdá
@petuska11111 alkohol je u mna len taka cierna skvrna na ostatnych skvrnach to vobec neni o tom tak isto to neni ani zdaleka tak jednoduche ja ti poviem pravdu ze keby sa okolnosti vyvijali tak ako sa maju kludne alkohol vylejem do potoka ale tiez ma sere ten vyzor a to opravnenene narozdiel od teba a este asi vela dalsich veci no tak ti poviem nebud zaslepena niecim co neexistuje lebo sa mi zda ze si a naozaj to neber tak ze si robim z teba srandu alebo co to by som si nikdy nedovolil ja vo vnutri som dobry clovek len to neviem aj v realite prejavit ale to je teraz jedno
@petuska11111 no dobre tak trosku srandy treba ... podla mna je Shakira krajsia od teba o trosku este mas co dohanat ! ale taka Miley Cyrus ti neslape ani po paty
Som dievča a preto som súčasťou toho najsamúžasnejšieho
elitného klubu v celom vesmíre, chalani sú taktiež skvelí
a obsadzujú vynikajúce druhé miesto, sú SILvers, zato
my GOLDies, občas sa nám tiež podarí mať detváky
BRONzers, z ktorých vyrastú buď druhí alebo prvé.
Veľa mojich schopností je už prebudených a ešte
viac na objavenie iba čaká, ale tie superpowers
niekde vovnútri driemu a každým poryvom
duše sa derú na povrch, dožadujúc sa
svojho uplatnenia. Je to už veľmi
jednoduché. Prvá domino(a)
kocka bola prevrhnutá, tie
ostatné už len dokončia
proces do konca. A
vtedy to budem
dokonalá,
šťastná
JA
.
@ps102 lichoti mi, ze si to myslis
ale tak to nie je staci si pozriet hocijakeho polyglota a ja som oproti tomu proste iba v plienkach. minimalne tu na birdzi najdes XY ludi,co je na tom lepsie
ale aby som zodpovedala tvoju otazku- mam pocit, ze ma moji rodicia zanedbali...resp.malo motivovali alebo viedli k tomu,aby som svoj talent (ci uz jasny alebo skryty) rozvijala.
a to viedlo k tomu,ze som malo ambiciozna ...takze suma sumarum to chce mozno, ze ani nie viac talentu ako ambici
@bebekex
Ale aj tak je to pravda, čo som napísal! Práve pozerám, že v Európe len 54% ľudí hovorí aspoň dvomi jazykmi. Iné časti sveta na tom môžu byť ešte oveľa horšie.
A tiež si myslím, že máš na učenie ešte dosť času.
Vlastne s tým talentom som na tom asi tak ako ty.
Rodičom vždy záležalo len na tom, aby som chodil do školy, učil sa, držal hubu a krok a nedostal sa do problémov.
Nikdy ich netrápilo, že či mi tie školy naozaj niečo dávajú, či by sa veci nedali robiť inak, neriešili, či mám kamarátov a či trávim voľný čas zmysluplne.
Ak sa aj nejakým spôsobom dozvedeli, že vraj na niečo mám talent, tak sa akurát potešili, spýtali sa ma, že či sa tomu nechcem venovať. Ja ako sprosté, lenivé a ustráchané decko (ktoré zo mňa vychovali svojim prístupom) som samozrejme vždy odvetil nie. Oni to zobrali ok, a nijako sa ma ďalej nesnažili motivovať priamo, či nepriamo.
V živote som nechodil na žiaden krúžok, a ani žiadnej podobnej aktivite som sa nevenoval.
@ps102 vidim, ze sme na tom podobne. uplne som sa v tom nasla
akurat, ze ja som chodila na XY kruzkov (aj na sportovy,cerveny kriz, tanec, pisala som aj do novin, blabla..), ale vzdy som kazdy po case vzdala,lebo som si myslela,ze nie som dost dobra
nuz. mozeme sa z toho poucit, zacat sa viac venovat sebarozvoju teraz (co sme asi obaja uz ucinili) a este k tomu mozeme vychovat lepsie buducu generaciu (ak sa rozhodneme mat deti)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Alebo sa narodila s inou tvárou.
Alebo by som chcela byť dievča so sebavedomím.
som dievča a neznášam akékoľvek šaty, sukne a podpätky
Som dievča a na WoW serveroch sa k tomu zasadne nepriznávam
@petuska11111 nehnevaj sa prosim ale uz mi to aj smiesne prislo trochu co furt pises verim ze to je iba nejaka taka blba prechodna faza a ze sa coskoro budes aj ty smiat na tom ako ti to tak trochu preplo v tomto smere
elitného klubu v celom vesmíre, chalani sú taktiež skvelí
a obsadzujú vynikajúce druhé miesto, sú SILvers, zato
my GOLDies, občas sa nám tiež podarí mať detváky
BRONzers, z ktorých vyrastú buď druhí alebo prvé.
Veľa mojich schopností je už prebudených a ešte
viac na objavenie iba čaká, ale tie superpowers
niekde vovnútri driemu a každým poryvom
duše sa derú na povrch, dožadujúc sa
svojho uplatnenia. Je to už veľmi
jednoduché. Prvá domino(a)
kocka bola prevrhnutá, tie
ostatné už len dokončia
proces do konca. A
vtedy to budem
dokonalá,
šťastná
JA
.
Nie som dievda a dakujem Bohu, ze je to tak, bol by som strasne divca.
Veď máš jazykové zručnosti na lepšej úrovni, než asi 90% planéty!
ale tak to nie je staci si pozriet hocijakeho polyglota a ja som oproti tomu proste iba v plienkach. minimalne tu na birdzi najdes XY ludi,co je na tom lepsie
ale aby som zodpovedala tvoju otazku- mam pocit, ze ma moji rodicia zanedbali...resp.malo motivovali alebo viedli k tomu,aby som svoj talent (ci uz jasny alebo skryty) rozvijala.
a to viedlo k tomu,ze som malo ambiciozna ...takze suma sumarum to chce mozno, ze ani nie viac talentu ako ambici
Ale aj tak je to pravda, čo som napísal! Práve pozerám, že v Európe len 54% ľudí hovorí aspoň dvomi jazykmi. Iné časti sveta na tom môžu byť ešte oveľa horšie.
A tiež si myslím, že máš na učenie ešte dosť času.
Vlastne s tým talentom som na tom asi tak ako ty.
Rodičom vždy záležalo len na tom, aby som chodil do školy, učil sa, držal hubu a krok a nedostal sa do problémov.
Nikdy ich netrápilo, že či mi tie školy naozaj niečo dávajú, či by sa veci nedali robiť inak, neriešili, či mám kamarátov a či trávim voľný čas zmysluplne.
Ak sa aj nejakým spôsobom dozvedeli, že vraj na niečo mám talent, tak sa akurát potešili, spýtali sa ma, že či sa tomu nechcem venovať. Ja ako sprosté, lenivé a ustráchané decko (ktoré zo mňa vychovali svojim prístupom) som samozrejme vždy odvetil nie. Oni to zobrali ok, a nijako sa ma ďalej nesnažili motivovať priamo, či nepriamo.
V živote som nechodil na žiaden krúžok, a ani žiadnej podobnej aktivite som sa nevenoval.
akurat, ze ja som chodila na XY kruzkov (aj na sportovy,cerveny kriz, tanec, pisala som aj do novin, blabla..), ale vzdy som kazdy po case vzdala,lebo som si myslela,ze nie som dost dobra
nuz. mozeme sa z toho poucit, zacat sa viac venovat sebarozvoju teraz (co sme asi obaja uz ucinili) a este k tomu mozeme vychovat lepsie buducu generaciu (ak sa rozhodneme mat deti)
(A ľudia na internete si väčšinou myslia že som chlap.)
Nepotrebujem ani alkohol alebo drogy aby som videla jednorožca tancujucého na dúhe