Skúsme sa medzi sebou trošku spolu motivovať, zahrajme sa hru, kde sa každý pokúsi na koniec vety "Som šťastný preto, že ..." dopísať dačo čo ho robí šťastným
Sice nie som stastny (stav v ktorom sa nachadzam sa da najlepsie vyjadrit slovom spokojny), ale povedzme, ze som stastny, lebo sa mi o par dni splni jeden zo snov (ak ma dovtedy neprejde kamion).
lebo je dnes krásne počasie a môžem ísť za chvíľku so psom peši k babke (7 km), mám brigádu, rodinu, priateľov a našiel sa isic ktorý som pred pár dňami stratila vo vlaku - aj keď som už vyvalila 17 eur za nový
mam nejake optimisticke obdobie čižeeee
som šťastná, lebo mi nič dôležité nechába, som šťastná, lebo si teraz koncipujem svoj život sama, robím sama rozhodnutia. som šťastná, lebo mám dosť peniažkov papať čo chcem a chodiť von so super ľuďmi a som šťastná lebo viem, že do leta našetrím na Kosovo. So šťastná, lebo som včera v knižnic i objavila skvelú knižku o kosove. som šťastná, lebo som našla človeka, s ktorým ma naše konverzácie naplnaju. som stastna, pretoze mam vela moznosti okolo seba vzdelavat sa a nieco dosiahnur. a tak
@violinkenneth Ja počúvam na striedačku Queen a Queen.
Mohla by si rozviesť to s vysatou dušou
Som šťastný lebo včera som zvládol referát odprezentovať a aj test napísať. Stihol som vlak aj keď som sa na stanicu dostal 5 minút pred jeho odchodom
Dnes mám voľný deň a môžem hrať dotu a crusader kings. A počúvať Queen.
Pretože idem nakupovať s kamkami a večer budem počúvať aleksa a v nasledujúcich týždňoch budem produktívna :happy: (aj keď sa budem popri svojej produktivite 2737 krát chcieť zabiť, ale snáď bude výsledok stáť za to)
som stastna lebo dnes po 2 tyzdnoch uvidim mačenku a este aj preto lebo idem varit a piect a preto ze som vedela zapocet z EU law a preto ze je vonku pekne a pretoze som stastna proste!
uz dlho som stastna, pretoze konecne som dosla na to, ako byt stastnou je to uzasny pocit som hlavne vdacna, za vsetko, co mam...
dnes ma urobilo stastnou najmä to, ze som pochopila 3 ucivam z matiky
som stastna, pretoze som zdrava, mam okolo seba skvelych ludi, citim sa lubena a lubim, skola ma bavi, brigadu mam fajň, doma mame super atmosferu vzdy a rodinnu idylu, a proste ja svoj zivot zboznujem.
Som šťastný preto, že @mayben má zdravé dieťa. A v (nielen) tento večer mi bola zdrojom úsmevov a príjemnej komunikácie. Ale inak vlastne aj preto, že som zdravý ja. A preto, že stále existuje tých pár, s ktorými zažívam.
som šťastná, pretože som šťastná. i ked je to tautologia, mne dava zmysel. pretoze v mojom ponimani... ja som sa stala stastnym clovekom. a to je pre mna stav keby nepotrebujes mat dovod byt stastny. si stastny stale, a ked sa stane nieco nepekne, potom is nestastny. ak potrebujes dovod na to aby si bol stastny, podla mna to nie je to prave orechove
nie som stastny, lebo okrem inych veci nemaju v nasej skvelej uni. kniznici na pozicanie nic, co mi treba. a ked to tam je, maju len 1 vytlacok a ten je pozicany dobre ze nie do konca vekov
cuz´ today I found my friends in my head... len malá "Nirvanovská" vsuvka :p ...som šťastná,lebo som kto som,robím čo ma baví a som slobodná...ale keď si to tak priblížim..vlastne ani neviem či som veľmi šťastná alebo vôbec šťastná a prečo šťastná ..ale asi som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
toto
ty hráš lolko? To by som do teba nepovedal, som myslel, že máš lepší vkus na hry
"patrím medzi tú "hrstku" šťastných ľudí, ktorí veria V Boha a sú priravení pre Jeho vieru trpieť...."
staci?
:happy: :letim:
som šťastná, lebo mi nič dôležité nechába, som šťastná, lebo si teraz koncipujem svoj život sama, robím sama rozhodnutia. som šťastná, lebo mám dosť peniažkov papať čo chcem a chodiť von so super ľuďmi a som šťastná lebo viem, že do leta našetrím na Kosovo. So šťastná, lebo som včera v knižnic i objavila skvelú knižku o kosove. som šťastná, lebo som našla človeka, s ktorým ma naše konverzácie naplnaju. som stastna, pretoze mam vela moznosti okolo seba vzdelavat sa a nieco dosiahnur. a tak
@hotaru uz to sice nehram, ale drzim s tebou
a som stastna, lebo som doma, jem mandarinku a nemusim sa malovat, lebo dnes NIKAM nemienim ist.
a @alzbet prajem ti vsetko najlepsieeee!
Mohla by si rozviesť to s vysatou dušou
Som šťastný lebo včera som zvládol referát odprezentovať a aj test napísať. Stihol som vlak aj keď som sa na stanicu dostal 5 minút pred jeho odchodom
Dnes mám voľný deň a môžem hrať dotu a crusader kings. A počúvať Queen.
ale inak nie som šťastná
Aj mňa by to zaujímalo, ale ako lichôtka to znelo pekne.
dnes ma urobilo stastnou najmä to, ze som pochopila 3 ucivam z matiky
som šťastná, pretože som šťastná. i ked je to tautologia, mne dava zmysel. pretoze v mojom ponimani... ja som sa stala stastnym clovekom. a to je pre mna stav keby nepotrebujes mat dovod byt stastny. si stastny stale, a ked sa stane nieco nepekne, potom is nestastny. ak potrebujes dovod na to aby si bol stastny, podla mna to nie je to prave orechove