z mojej skusenosti tam chodia taký čo zvierata nevideli ani na obrázku pracujem s takými dievčatami občas je to des fakt .. ak nie si taká tak česť výnimkám ak ťa o baví a tak tak potom hej držím palce ale ak nemaš velmi velmi silnu lásku k zvieratam tak prosím netráp seba a zvieratá
@tinna2000 Su nove "pravidla". Ja som musela mať 2. Jeden hlavny z kt. maturujem a jeden vedlajši.
teraz už bude len jeden a máš na výber z ANJ, NEJ, RUJ.
A ver mi jazyk bude to posledne čo ťa na tej škole bude trápiť
@divine ahoj ,tiez tam planujem ist tak by som sa ta chcela opytat ze ci si mozem do internatu zobrat papagaja (alebo hocikde inde, hlavne ze bude so mnou ). je to korela takze to nie je nejaky obor . a nelutujes ze si tam? je to tam pekne? vopred ti dakujem za odpoved
@ella21
Ako ľudia majú na intráku od potkanov cez hady a psov (spolužiačka mala ja koňa, samozrejme nie na izbe, su na to vyhradené priestory všeli čo ale papagáj.. to tam asi ešte nebolo
ale podla mna by si mohla mať, samozrejme sa musíš zmieriť s tým, že počas vyučovania ho asi mať nebudeš lebo by mohol robiť hluk v triede.
Nejde o to či sa ta lubi mne ale o to, čo od tej školy čakáš ty a čo po nej chceš robiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja milujem zvieratá :3
teraz už bude len jeden a máš na výber z ANJ, NEJ, RUJ.
A ver mi jazyk bude to posledne čo ťa na tej škole bude trápiť
Ako ľudia majú na intráku od potkanov cez hady a psov (spolužiačka mala ja koňa, samozrejme nie na izbe, su na to vyhradené priestory všeli čo ale papagáj.. to tam asi ešte nebolo
ale podla mna by si mohla mať, samozrejme sa musíš zmieriť s tým, že počas vyučovania ho asi mať nebudeš lebo by mohol robiť hluk v triede.
Nejde o to či sa ta lubi mne ale o to, čo od tej školy čakáš ty a čo po nej chceš robiť