Kebyze spanok nieje biologicky potrebny že by ste kludne mohli zit aj bez spanku nez vedlajsich neziaducich ucinkov tak chodili by ste aj napriek tomu kazdy vecer spavat ?
U mna osobne nie by som sa potesil ze nemusim ist do postele
@panakoja1 samozrejme ze ano . Ale jedenie nemozes porovnat so spankom . Jedenie je pozitok ale spanok to je len strata casu kedy clovek zabije tretinu dna s tym ze sa pokusa zaspat alebo ze lezi v bezvedomi v posteli
to by som potom mala dost energie a nezaspala by som aj keby som chcela, nie? jedine ak by som si nieco dala na to.alebo ak by som bola ako robot,obcas mam tak pekny sen,ze ano,ale cez den,o noc by som sa nechcela ukratit ak by som nemusela,to by bolo idealne,zazerala by som na svetlo spoza okien,na oblohu...
nerada spím keby nebývam unavená nespím, vždy mam problém zaspať a mam plnu hlavu nápadov a vecí ....a občas mám toľko aktivít, že spánok je len neželané 4 hodinové naberanie síl aby som mala oči otvorené aj ked asi po dlhšej dobe by som si zdriemla len tak pre radosť ale tak raz za dva týždne cca alebo keby na mna prišlo nejaké lenošivé obdobie
nene... nespal.. moj spankovy režim na ktory som si už zvykol je taký, že ... vlastne nwm ani kde má začiatok
dajme tomu že vstanem o 6:30 a idem sa pripravovať do "roboty" ... pridem domov o 14 ... nejak stravim ten čas napr. čítam knihy alebo robím nejaké blbosti a potom idem spať tak okolo 18 a vstavam asi o 11tej až o polnoci, zasadnem na moj trón a svoj čas trávim na internete až do 5 ráno... ALE potom si musim isť ľahnuť a zaspať aspoň na pol hodiny aby som ojebal mozog... keď vstanem (asi o 6:30) tak s pocitom že je nový deň, iný význam ten ranný spánok nemá... keby som tak neurobil tak som unaveny cely deň
nočný čas je príliš kľudný a vzácny na to aby bol premrhaný spánkom
eh a ako obyčajne, nikdy neodpoviem na hlavnú otázku lebo si idem svoje..
takže - spal by som len preto aby som mal pocit nového dňa... aby som sa nestratil v bezprestávkovom bdení
@narazuvzdornaa tak to sme dvaja.. presne toto milujem, všetci spia a nikto ma neotravuje ale noc by mohla trvať dlhšie... slnko by mohlo vychadzať až niekedy okolo 7 a nie o 4
kľudne to vyskušaj pokiaľ máš nejaký ten denný čas ktorý si možeš dovoliť stratiť
Áno, chodil by som aj napriek tomu spávať.
Pretože na spánku je najkrajšie to, že človek aspoň na chvíľu zabudne na to, aký je svet miestami skazený. Akí sú ľudia falošní pokrytci. Zabudne proste na všetko a má kľud, ktorý by mal najradšej každý deň po celý deň.
Chodil, niekedy si aj cez den poviem Uz nech je vecer. Nie zeby som bol unaveny ale chcem pokoj od sveta. Takze tak - spanok je aj izolacia od reality, a to niektori ludia ocenuju. alebo je to aj chvilkovy utek od problemov. Vela ludi by bez spanku zacala chlastat alebo tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
„Miluji spánek. Můj život má tendenci se hroutit, když jsem vzhůru.“ Ernest Hemingway
dajme tomu že vstanem o 6:30 a idem sa pripravovať do "roboty" ... pridem domov o 14 ... nejak stravim ten čas napr. čítam knihy alebo robím nejaké blbosti a potom idem spať tak okolo 18 a vstavam asi o 11tej až o polnoci, zasadnem na moj trón a svoj čas trávim na internete až do 5 ráno... ALE potom si musim isť ľahnuť a zaspať aspoň na pol hodiny aby som ojebal mozog... keď vstanem (asi o 6:30) tak s pocitom že je nový deň, iný význam ten ranný spánok nemá... keby som tak neurobil tak som unaveny cely deň
nočný čas je príliš kľudný a vzácny na to aby bol premrhaný spánkom
takže - spal by som len preto aby som mal pocit nového dňa... aby som sa nestratil v bezprestávkovom bdení
Malokedy som o siestej uz doma, ale chcela by som to vyskusat, milujem noc a to, ze vsetci spia a mam svet sama pre seba
kľudne to vyskušaj pokiaľ máš nejaký ten denný čas ktorý si možeš dovoliť stratiť
Pretože na spánku je najkrajšie to, že človek aspoň na chvíľu zabudne na to, aký je svet miestami skazený. Akí sú ľudia falošní pokrytci. Zabudne proste na všetko a má kľud, ktorý by mal najradšej každý deň po celý deň.