kolko hodin spanku je minimum bez ktorych by sa clovek nevedel zaobist ??
popripade ake minimum spanku staci vam aby ste nejako normalne fungovali ?
spavate niekedy menej ako 4 popripade 3 hodiny spanku cez noc dokopy ?
Kvôli škole a práci nemám moc času na párty, vždy to je na úkor spánku. Minulý týždeň som spal napr. 3 dni po sebe len 3 hodiny... Ehm a naozaj to nestačilo
Ale inak ak sa to správne rozloží, myslím že 2 hodiny stačia. (uberman)
Spim cca 5 hodin pravidelne, niekedy menej, niekedy viac, ale najviac sa drzim okolo tych piatich (resp. tolko potrebujem aby som bol odpocaty a dobre prebraty na dalsi den)
@bress mama necita fora, nemusis to hrat na narkoleptika!! DDD
je to rozne, ale najvactejsie spim tak 8-9 hodin, niekedy aj 10-11 a potom nasledujuci den aj 6-7 nejak si to telo stale reguluje, vstavat rano na urceny cas nemusim, takze sa budim prirodzene vyspaty bez budiku
10 je také že sa vyspím a sama od seba aj zobudím
6 dávam minimálne, to väčšinou keď chodím na siedmu do školy, ale potom tam zaspávam..
a tak 7-8 väčšinou.. ako ráno vstávam, podľa toho
cez leto mi obcas stacilo aj 6 hodin, keď som teda nemala čas viac spať, ked som si nenadstaovala budík, tak som sa po 8 hodinách sama zobudila, ale teraz na jeseň sa zo mňa stáva medveď a aj 8 hodín mi je málo, ideálne by bolo 10 ale to je vela no, hladam teraz nejaky ideal horko tazko
no u mna uz asi sto rokov nebolo také,že by som sa zobudila prirodzene. ja si musim davat budik aj v nedelu aby som vobec vstala o 11 proste keby mozem,prespim svoj zivot
ale tak na bezne fungovanie mne osobne 7-8 počas šk.roka
ale cez vikendy spavam velmi malo. 3-4 h,lebo robim,vstavam skoro a proste neviem ist spat vecer skor,nezaspim skor ako o 11. iba kebyže som velmi vycerpana.
takze podla mna by sa statistika viest nemala DD
viem fungovat aj ked nespim vobec. aj ked spim dve tri hodinky. akoze nazaciatku dna to je fakt boj par hodin ale potom v pohode, vlea kavy to spravi. samozrejme som taka mierne mimo, mozog mi nefunguje uoplne dobre.... a bezne si vystacim s 6,5 hodinami
aspon 6 potrebujem na normalne fungovanie, ked spim 5 hodin tak sa to da ale potrebujem vela kavy a na dalsi den uz musim spat normalne. a optimalne je 7, cez vikend 9
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked spim menej ako 7 som znechuteny, nevozny
ked spim viac ako 7 som naopak unaveny
Ale inak ak sa to správne rozloží, myslím že 2 hodiny stačia. (uberman)
nemozem ani napr.soferovat atd
je to rozne, ale najvactejsie spim tak 8-9 hodin, niekedy aj 10-11 a potom nasledujuci den aj 6-7 nejak si to telo stale reguluje, vstavat rano na urceny cas nemusim, takze sa budim prirodzene vyspaty bez budiku
cez vikend ked nikde nejdem a nedam si budik tak aj 10 hodin
6 dávam minimálne, to väčšinou keď chodím na siedmu do školy, ale potom tam zaspávam..
a tak 7-8 väčšinou.. ako ráno vstávam, podľa toho
ale tak na bezne fungovanie mne osobne 7-8 počas šk.roka
ale cez vikendy spavam velmi malo. 3-4 h,lebo robim,vstavam skoro a proste neviem ist spat vecer skor,nezaspim skor ako o 11. iba kebyže som velmi vycerpana.
takze podla mna by sa statistika viest nemala DD