no mám zlé spomienky ale asi by som ich nevymazala, lebo ma robia tým čím som....a bez nich by som sA NEdokázala dostať z problémov ktoré s nimi súviseli
nenapada ma ziadne taka strasna spomienka ktoru by som chcela vymazat..a keby aj bola, nechala by som si ju..kazdy zly zazitok alebo spomienka posuva cloveka dalej
spomienok je veľa zlých ale tak ako bolo už spomenuté, robia ma tým čím som... je však jedna vec, ktorú by som vymazala... ale je to príliš osobné a preto to nenapíšem...
myslím si však, že človek musí prežiť aj zlé veci, aby si dokázal vážiť tie dobré a tiež aký by bol svet, keby bolo všetko dokonalé a krásne?
ked je uz taka zla tak ju sem hadam nebudem pisat
ale mne sa celkom dari zabudat na zle veci, jednoducho si poviem ze to tak nebolo a potom je uz lepsie
ano mam, a rada by som ju vymazala, dokonca by som chcela vymazxat niekolko mesacne obdobie... skoda ze to nejde... no a co konkretne-to si necham pre seba
ja chcem vymazať všetko pekné čo som zažila s mojím bývalým, aj s ostatnými, s ktorými už nie som alebo sa nebavím, možno sa vám to bude zdať zvláštne ale bolo by to pre mňa lepšie, aspoň by som sa netrápila, že sa to pekné s nimi už nezopakuje a že je už koniec: disappointed: a niektoré trapasy, nič také hrozné, čo by som najradšej vymazala sa mi ešte (našťastie) nestal aj keď možno.. niektoré veci nebolo zrovna dvakrát príjemne ale rozhodne by som radšej vymazala tie hore spomenuté pekné zážitky ako tie zlé
Niektoré spomienky bolia, ale nikdy by som ich nevymazala, lebo sú vzácne.. Lebo som v tej chvíli bola šťastná, lebo pre mňa niečo znamenajú.. A niektoré, aj keď sú veľmi smutné, tiež by som sa neodvážila vymazať, pretože všetko zlé je na niečo dobré a všetko má svoju cenu a zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
myslím si však, že človek musí prežiť aj zlé veci, aby si dokázal vážiť tie dobré a tiež aký by bol svet, keby bolo všetko dokonalé a krásne?
ale mne sa celkom dari zabudat na zle veci, jednoducho si poviem ze to tak nebolo a potom je uz lepsie