Práve vyberám prípravky ktoré si kúpim lebo cez prázdniny chcem nabrať nejakú tu svalovú hmotu.Chcem aby mi tieto zásoby vydržali až na 2-3 mesiace. Skúsenejší prosím povecte mám všetko čo potrebujem ?
Proteín:MyProtein Impact Whey Protein 2500 g
Kreatín:Scitec Nutrition 100 Creatine 500 g
Aminokyseliny:BSN AMINO X 435 g
Potrebujem este nieco ? a napiste coho potrebujem viac prosim ci mi tolko gramov na take 2 mesiace postaci
uplne ti stačí protein a dobrá strava ....zo začiatku budes rást aj z chleba tak či tak....dalšia vec neviem načo ti je BCAA pri naberaní,ked je to prioritne pre dietu na ochranu svalov
proste si kup protein poriadne žer a a pojde to...ale zabudni nato ze za 2 mesiace to bude nejaky zazrak
@jurito 2ks kuracích prs, 1 cottage, vajcia, tvaroh, a to nepočítam ešte vlocky a ryžu bielkoviny. Ty si za to taký chudy, lebo poriadne nejes a cpes za hovadinami.
@wolf0svk gajner nie ak máš dobru stravu,sacharidy su jednoduche na doplnanie....ryza,zemiaky,vločky su lacne
Ako ja osobne beriem aj gajner ale len kvoli tomu,ze denne chodím 12km+ a chodím cvicit rano o 4:30 ,takže jediné čo si ráno dám je gajner...ale tak ak chodis počas dna a ješ dost sacharidov tak netreba gajner,zbytočné
@wolf0svk neviem,záleží podla dávkovania ....ale tak hlavne neurob tu chybu čo robi vacsina začiatočnikov,že budeš šetrit s tym.....davaju si po jednej odmerke nech o vydrzi čo najviac a potom to beru uplne zbytočne lebo nenaplnia potrebnu dávku bielkovin co treba....ideálne keby si vedel kolko gramov bielkovin denne zjes a ten zvyšok doplnit z protaku
@jurito pokiaľ viem, každá potravina obsahuje makroelemnty - tuky, cukry, BIELKOVINY a mikroelemnty - vitamíny a minerály. Áno aj ryža obsahuje BIELKOVINY a ÁNO do denného prijímu bielkovín sa rátajú aj BIELKOVINY Z RYŹE. Pokiaľ ty to nevieš, tak si to naštuduj. Hold, za tie ťažké peniaze, ktoré zarábaš v Británií si asi vedomosti nekúpiš.
no takto kreatin je ti zbytocne musi si prestudovat otom vela jedna co chces ake mas ciele ked chces cisty sval musis prijmat co najviac bielkovin kazdy sme iny ked priberas vpohode tak ti netreba ziadny gainer ani nic podobne zaobstaraj si kvalitny proteinovy pripravok minimalne 70% obsahom bielkovin ktomu mozes kupit dajme tomu Glutamin to jest aminokyselina ostatne bude strava nato si treba prestudovat co obsahuje a a tak dalej ja osobne preferujem strafu Meso+ meso + Meso a obcas nieco ine ked zeres sajrajty budes aj tak vyzerat , ohladom treningu sa docitas kazdemu sedi nieco ine kazdy musi viac trenovat nejaku inu partiu a takl dalej samozrejme celotelovy trening nieze vynechas nohy lebo budes ako slonik s kuracimi nozkamy ,ked budes usilovne trenovat a prekvapovat svaly stale inimy cvikmy budes mat aj vysledky a ktomu pride Technika lebo ked to robis na pii tak to stohi za ho.. takze studuj nety a fora a kadeco a nasavaj rozum az potom zacinaj ..
@wolf0svk no dobre si robil aj ten,kreatin,je ti zatial zbytocny nemas co,rysovat , a kto vravel ze s vlastnou vahou mas cvicit?? ako su cviky aj take ale nemyslim ze by si stoho nejak pokrocil ,nato ti treba vahu aby si mal vysledky na nohach ,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kreatín:Scitec Nutrition 100 Creatine 500 g
Aminokyseliny:BSN AMINO X 435 g
Potrebujem este nieco ? a napiste coho potrebujem viac prosim ci mi tolko gramov na take 2 mesiace postaci
proste si kup protein poriadne žer a a pojde to...ale zabudni nato ze za 2 mesiace to bude nejaky zazrak
Ako ja osobne beriem aj gajner ale len kvoli tomu,ze denne chodím 12km+ a chodím cvicit rano o 4:30 ,takže jediné čo si ráno dám je gajner...ale tak ak chodis počas dna a ješ dost sacharidov tak netreba gajner,zbytočné