Je tu niekto kto chodí na Obchodnú akadémiu a vypracovával správu z praxe? Potrebujem s tým pomoc. Niekto kto by mi ju bol ochotný poslať? zaplatím kludne aj 5€
@unchained ale nič. len ma to pobavilo taký ten výkrik zúfalstva v tom bolo cítiť
a ako hovoria ostatní. popíš tam nejaké chujoviny.. väčšinou to poriadne ani nečítajú, alebo ich zaujíma viac forma ako obsah. najlepšie si vypýtať aj nejaké materiály od firmy, kde si praxovala a nejako to zbúchať
@unchained No dobre, to je hlavné. Takže čo sa týka obsahu píše sa tam čo si zhruba robila vážne to nie je nič zložité. Väčšinou to začína nejak tak, že v dátume od-do som pracovala v spoločnosti XX. Táto spoločnosť sa zaoberá tým a tým (napr. poskytovaním úverov atď..). Mojou prácou bolo a vymenuješ čo si robila prípadne si niečo vymyslíš. Ak si vedieš záznam o praxi (my musíme) tak sa riaď tým to ti pomôže. Vážne to nič nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ako hovoria ostatní. popíš tam nejaké chujoviny.. väčšinou to poriadne ani nečítajú, alebo ich zaujíma viac forma ako obsah. najlepšie si vypýtať aj nejaké materiály od firmy, kde si praxovala a nejako to zbúchať
môžem ti to poslať. Zadarmo.
Bola by som veľmi vďačná.