Viete mi niekto vysvetliť čo znamená správať sa ako muž alebo žena? Lebo v poslednej dobe často čítam, že muži sa už nesprávajú ako muži a ženy ako ženy? Wtf? Pokiaľ viem každý muž a každá žena sa správa inak. Neexistuje muž, ktorý sa správa rovnako...
dneska sa to splyva. vdaka postpostmodernizmu tu mame totalny misung seckeho dokopy. zeny preberaju spravanie muzov (vid feminizmus v extremnej podobe) a chlapi zhmotnuju svoje zenske archetypy. to je evolucia. inak to asi ist an inemoze
no šak asi to je myslené tak že už to není ako kedysi ... napr. muži ako píše niekto hore, tak viacej prejavujú svoju "ženštilosť" už není ideál muž, ktorý je zdatný, dobre stavaný - nemyslím, že úplne chudý a tak, gentleman ale skôr už niečo také ako útly,chudý,bohatý,zle správanie,chýba úcta k seba a pod. ako bieber a pod no píšem to trochu podpitý vodou takže je možné že mám trochu viac vody v mozgu než by som mal mať
Neexistuje podla mna ziadna sablona spravania, kazdy mal najst sam seba a spravat sa tak ako to citi, to ze sa sprava niekto podla nejakej sablony je len vyplod zvratenej doby
na tom nieco bude...vsetky kamosky co poznam uz mali omnoho viac sexualnych partnerov ako moji kamosi sexualne partnerky, na birdzi sa sem-tam postazuju panici, ale este nikdy som nevidel sa stazovat pannu, takze minimalne v otazke sexuality uz su zeny tie promiskuitnejsie, a muzi viac umierneni, moralne cistejsi
Proste zena je pekna sluzka muza a chlap nechutny darebak co trapi zenu- to je prijebane posolstvo nasich predkov. A ked to uz tak nie je tak si tukaju na celo : ako to ze zena sa ma dobre? Ma trpiet! Iba muz si moze uzivat pretoze ma byt silnejsi vacsi bohatsi kurevnik a zena zo svojej podstaty je nula.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nech je kazdy sam sebou v prvom rade.
To dame!!