ked ste niekde na navsteve, mate problem sa tam vysrat, alebo kaslete na ta a kludne si odskocite? to by ma fakt zaujimalo, lebo vela ludi je takych, co im vadi vysrat sa u niekoho na navteve..a co takto srat v skole? podla mna no problemo, ak sa da norma
no byvam na intraku kde mame spolocne wc pre cele poschodie cize nejak to musim vydrzat ale je to otrasne nemat vlastny zachod, nikdy neviete co v tom zachode najdete na intraku. A sprchy detto. Ale v skole radsej ne tam este viac ludi je a boh vie co ten clovek moze mat dajaku zltacku co tam predomnou bol a okrem toho nenavidim ked mi dakto bucha nech si pohnem alebo ked na mna cumi dakto ked sa chcem vychcat do pisoara. Vtedy by som vrazdil a asi raz tak dakoho aj zavrazdim O_o
Ty kokos toto je ale rubrika ,,, Mne to je jedno keď mi fest treba ta smola ,, pustím to aj keby 100 lúdi bolo okolo ,, vieš ak budeš držať poškodíš si čreva,, a potom budeš ľutovať ,,,, Su prípady že to praskne v tebe ,, potom to bude horšie,, lebo to z teba vytečie tak či tak a rovno do nohavíc ... A keby len to ešte aj sanitku ti budu musieť volať ,... Potom to bude asi príjemnejšie čo??,, že v sanitke ti budu utierať riťku zdravotačký ??? ... Serie každý, každé hovno smrdí ,, či už ronaldinove alebo tvoje.... .. No bože na návšteve ,,, tak hádam neodídeš a necháš obsratý záchod toto je fakt dobra téma ... A intrak,, no mam na vlastnej izbe záchod. a na VS ,, juj v našej budove su úplne nove vecka ,, ako z knižky ,, není problema srať a stále čisto tam je ,, No ale raz mi trebalo v tatrách tak som držal ale už také krče tak ver mi pustíš to aj v lese , naneštastie ja som tam našiel budar z dreva cca asi prežil aj prvú svetovú .. ale tak čo nadelaš .... Vy toto som sa .. a už mi bolo fajn .. Ak by som nešiel, tak by som len počítal minúty kedy sa vrátim, bol by som nesvoj, histericky podráždený... a tak som bol veselý behal som po lese ,, a tak ,,,,,
A ak máš pocit nečistoty používaj vlhčený toaletný .. Síce stoji 1 euro , ale tak čo už .....
my sme opravovali hajzel tak som zvonil susedovi či sa tam môžem vysrať...nechal som tam malého mimozemšťana a šicko bolo v pohode...aj sa zlepšili susedské vzťahy...
tak nič nemá nad pocit raňajšieho hovna doma na záchode ale tak serem kade chodím
a hej mam s tym problem.. ale tak ked uz nemam na vyber tak v skole idem radsej cez hodinu ked tam nikto nie je, na navsteve pokial je to kratko tak vydrzim, pokial na dlhsie tak radsej vydrzim do noci alebo tak .D
raz sa nam stalo ze smemali doma upchaty zachod a nemala osm sa kam ist vysrat, ani kamoska nebola doma ani nikto, tak som islado lesa ale upln elepy som mala ze mi nieco vlezie do riti alebo tak, alebo ze ma niekto uvidi ... tak som sa vobec nevykakala, uz som myslela ze ma rotrhne.. nakoniec som presvedcila nevlastneho otca aby sme sli na pizzu a v tom podniku som sa konecne vykakaalaaa..
V škole nikdy , pretože WéCka sú pri veľmi problémovích triedach a niektorý sú schopný ťa nahrávať aj na video ... ale na návševe v poho ale treba vystihúť tú správnu chvíľu kedy je hluk .
v škole nikdy ale pamätám si ako spolužiakovi trebalo a od každého pýtal vreckovky a nakoniec asi 10 poloprázdnych balíčkov vyzbieral len neviem či mu stačilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
no byvam na intraku kde mame spolocne wc pre cele poschodie cize nejak to musim vydrzat ale je to otrasne nemat vlastny zachod, nikdy neviete co v tom zachode najdete na intraku. A sprchy detto. Ale v skole radsej ne tam este viac ludi je a boh vie co ten clovek moze mat dajaku zltacku co tam predomnou bol a okrem toho nenavidim ked mi dakto bucha nech si pohnem alebo ked na mna cumi dakto ked sa chcem vychcat do pisoara. Vtedy by som vrazdil a asi raz tak dakoho aj zavrazdim O_o
jediny problem mam s vlakmi, inac som to nedrzal nikdy nejak moc ved je to ludske
A ak máš pocit nečistoty používaj vlhčený toaletný .. Síce stoji 1 euro , ale tak čo už .....
tak nič nemá nad pocit raňajšieho hovna doma na záchode ale tak serem kade chodím
a hej mam s tym problem.. ale tak ked uz nemam na vyber tak v skole idem radsej cez hodinu ked tam nikto nie je, na navsteve pokial je to kratko tak vydrzim, pokial na dlhsie tak radsej vydrzim do noci alebo tak .D
raz sa nam stalo ze smemali doma upchaty zachod a nemala osm sa kam ist vysrat, ani kamoska nebola doma ani nikto, tak som islado lesa ale upln elepy som mala ze mi nieco vlezie do riti alebo tak, alebo ze ma niekto uvidi ... tak som sa vobec nevykakala, uz som myslela ze ma rotrhne.. nakoniec som presvedcila nevlastneho otca aby sme sli na pizzu a v tom podniku som sa konecne vykakaalaaa..
niet nad domaci zachod, domace prostredie a tak
je to niekedy problem, proste to inde nejde...vtedy clovek musi ist dom
a to môžem odprisahať
že by som bola dakde na návšteve si nepamätám, akurát tak u babkách...to je pohoda ...
ja to berem tak> maju mi prasknut creva? tak sa radsej vyserem