pretože nikto v minulosti nevedel, kde emócie vznikajú...srdce je to,čo mohli cítiť, čo sa rozbúchalo, čo prúdilo krv...je to jednoducho zaužívané a povedzme si otvorene, perníkové či hocijaké srdce vyzerá lepšie než perníkový mozog
Nikto to tu nenapísal ale práve pri vás by som to čakala Vraj je to pre to, že ženské pozadie sa podobá otočenému srdcu Resp. niečo s tým, že zadok má jednoducho nejaký taký tvar ako srdce ktoré kreslíme To je význam tvaru A asi sa tomu potom hovorí srdce, uz pre tie dôvody čo tu spomínate vy
@tunidlo chcel som tým povedať, že keď má človek napr. narušený alebo inak poškodený mozog (aj keď nič nevníma atď) ak srdce stále bije, ten človek žije...preto je podľa mňa tým symbolom práve srdce, dúfam, že si sa nezamotal moc
A veď aj srdce môže mať problémy, môže z neho kúsok chýbať (teda tu si nie som úplne istý, ale zdá sa mi, že hej ) a dá sa tak žiť. Príde mi to pri srdci veľmi podobné ako pri mozgu.
Rozdiel by bol v tom, že srdce musí fungovať tak, že to spozoruješ (jednoducho bije), kdežto mozog síce musí byť prítomný a funkčný, ale nemusí navonok funkčnosť vykazovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Žiť bez mozgu? Ako presne?
» www.brainandhealthblog.com/2005/12/29/the-...
bonboniéra v tvare mozočkov, zaľúbená karta alias otvárací mozog, ...
No keď je to v tejto téme, myslel som, že hovorí o človeku.
Ale aj pokiaľ ide o tú sliepku, práve som sa dočítal, že ide o to, že napriek sťatiu hlavy jej "mozgový kmeň" zostáva nepoškodený.
Ale bez mozgu sa žiť nedá.
A veď aj srdce môže mať problémy, môže z neho kúsok chýbať (teda tu si nie som úplne istý, ale zdá sa mi, že hej ) a dá sa tak žiť. Príde mi to pri srdci veľmi podobné ako pri mozgu.
Rozdiel by bol v tom, že srdce musí fungovať tak, že to spozoruješ (jednoducho bije), kdežto mozog síce musí byť prítomný a funkčný, ale nemusí navonok funkčnosť vykazovať.