podla mna su to len vesiaky na saty. akoze, nic proti tym dievcatam, aj ja ich par poznam, je to robota ako kazda ina, ale myslim ze nejake vyzarovanie a osobnost v tom biznise nikoho nezaujimaju.
podla mna satci fyzicka krasa a povahovo mozu byt uplne svine ine je to v pripade foto modelky ta by mala byt predovsetkym fotogenicka a malo by z nej aj nieco vyzarovat
podla mna polovica supermodeliek vobec nie je pekna...v tom klasickom zmysle slova. musi byt nieco zaujimave na ich crtach, no a vacsinou maju velke oci a pery. a samozrejme 175cm a viac
To mi chcete povedať že v Hollywoode má nejaká žena okrem Angeliny Jolie charizmu?A ešte nejaká modelka?
V reálnom živote hovorím "Škoda,že sa muži neotáčajú za intelektom" v tom hviezdnom by to bolo "Škoda,že muži nemasturbujú nad charizmou".
A btw,záleží o aké modelky sa jedná? Lebo MODELKOU sa môže stať akákoľvek baba ktorá má nad 175cm a menej ako 50kilo zatiaľ čo SUPERMODELKE nestačí len výška a ideálny miery.
@Viollin ,veru,makačka to je ale,ale aj takí učiteľ sa namaká,ak mi neveríš,skús sa ísť raz pozrieť na základnú školu a ja ešte stále nechápem prečo také postrádateľné povolanie pre túto spoločnosť zarába menej ako modelky?
@Uglylaw ja suhlasim ze ucitel,ale ved o tom to tu nie je...nemusim skusat,staci mi spomenut si na skolu ako tak, ja som si zase vyskusala tu modelku preto viem ze to nie je len lazo-plazo,a co potom tie ozajstne...
a zarabaju menej preto lebo sa tam netoci nic s reklamou a to vies ze de je reklama tak tam su velke prachy
@Lawey , moja nič v zlom,le mala by si papať menej ten malty,lebo ti to už trošku udiera na hlavičku
@Bordelaux , to je 29ročná brazílska top-modelka známa aj tým že odmieta nemanželský sex,takže do svojich 28rokoch bola panna.Teraz porodila dcérku so svojím manželom Markom Jaricom,hráčom slávnej NBA.
Mám Adrianu rada pretože sa mi zdá so všetkých modeliek najkrajšia a najroztomilšia.
@Viollin , ja som len povedala,ako to v skutočnosti je.Čisté skonštatovanie so štipkou nostalgie,a to je všetko.
Možno si si vyskúšala byť modelkou,predpodkladám že len nejakou školskou alebo mestskou (nenarážam).No byť skutočnou modelkou pôsobiacou v Hollywoode,alebo vykonávať akúkoľvek inú profesii ktorú sleduje celý svet je ťažké.
No aj tak je dosť nostalgické že nejaká štetka ktorá ani neskončila základú školu zarába viac ako požiarnik.
Myslím že na túto tému by som vedela filozofovať ešte dlho a písať sem príspevky dlhé XY,ale je to v skutku zbytočné.Aj tak tým neovplivníme systém ktorý toto všetko dovolí.
podla mna nemusia byt pekne ani nic vyzarovat hlavne aby na nich dobre sedelo oblecenie, ktore predvadzaju, pekne by mali byt missky a podobne sutaziace krasy.
Tak Adriana Lima je neskutočne krásna a preto je aj celosvetovo uznávaná.. .. ale tak ja osobne poznám modelky, čo chodia fotiť do thajska a podobne a vôbec nie sú pekné.. stačí ak majú výšku sú vychudnuté a majú vyčnievajúce lícne kosti.. ostatné spraví photoshop... ale tak aby modelka bola úspešná, naozaj úspešná.. tak musí určite aj niečo vyžarovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
načo niečo vyžarovať? to je úloha iných...
prdlajz,,, samo ze pekna a inteligentna,,,
modelka má na sebe mať dielo návrhára a prezentovať ho (návrhára) : /
mala by byť nejak zapojená do umel.diela.
nikto neni škaredý.haa.
V reálnom živote hovorím "Škoda,že sa muži neotáčajú za intelektom" v tom hviezdnom by to bolo "Škoda,že muži nemasturbujú nad charizmou".
A btw,záleží o aké modelky sa jedná? Lebo MODELKOU sa môže stať akákoľvek baba ktorá má nad 175cm a menej ako 50kilo zatiaľ čo SUPERMODELKE nestačí len výška a ideálny miery.
@Viollin ,veru,makačka to je ale,ale aj takí učiteľ sa namaká,ak mi neveríš,skús sa ísť raz pozrieť na základnú školu a ja ešte stále nechápem prečo také postrádateľné povolanie pre túto spoločnosť zarába menej ako modelky?
A tutok je moja obľúbenkyňa!
ale hlavne ze majú peniaze....kere su im nahovo
a zarabaju menej preto lebo sa tam netoci nic s reklamou a to vies ze de je reklama tak tam su velke prachy
@Bordelaux , to je 29ročná brazílska top-modelka známa aj tým že odmieta nemanželský sex,takže do svojich 28rokoch bola panna.Teraz porodila dcérku so svojím manželom Markom Jaricom,hráčom slávnej NBA.
Mám Adrianu rada pretože sa mi zdá so všetkých modeliek najkrajšia a najroztomilšia.
Možno si si vyskúšala byť modelkou,predpodkladám že len nejakou školskou alebo mestskou (nenarážam).No byť skutočnou modelkou pôsobiacou v Hollywoode,alebo vykonávať akúkoľvek inú profesii ktorú sleduje celý svet je ťažké.
No aj tak je dosť nostalgické že nejaká štetka ktorá ani neskončila základú školu zarába viac ako požiarnik.
Myslím že na túto tému by som vedela filozofovať ešte dlho a písať sem príspevky dlhé XY,ale je to v skutku zbytočné.Aj tak tým neovplivníme systém ktorý toto všetko dovolí.
Ach jo.
Alstala dobrú noc...