Je veľmi nepravdepodobné, že kniha, ktorá práve vyšla preložená, bude na stiahnutie... Možno by si zohnala anglickú verziu, ale s prekladom je to veľmi nepravdepodobné... kúp si
@Kissmeplease No možno sa dá nájsť, hej čo všetko sa nedá nájsť na internete ale za aký dlhý čas? Jasné, že napríklad ja by som to vzdala lebo by ma to omrzelo preklikávať stránky do blba.
google je zazracny nastroj a ked vies ako sa opytat tak to najdes rychlo (teraz netvrdim ze ja viem napr. ked chces hladat presny vyraz uzavries ho do uvodzoviek ale ak sa ho opitas lava ruka boha počesky na stiahnutie tak nemyslim ze uspejes
WareZ fora sú v tomto ohlade najlepším riešením aj ked je velmi mala pravdepodobnosť,že nejakú taku knihu nájdeš....Prakticky len knihy s velkou oblúbenosťou/harry potter,ODJ,twilight/ sa dajú hladať týmto spôsobom alebo nejaká tá klasika..Skôr radím kníhkupectvo v lepšom prípade knihovnu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@rikka
@nikcu
@nessieee práva ruka diabla DDDDD
ale asi nie,...
@sheily ??
@mrhulahul diky skusim
@ecube tak zas nie som blba ze by som zadala "Lava ruka Boha po cesky na stiahnutee"