Ahojte ľudia Mám problém, no neviem ako ho vyriešiť tak dúfam že mi pomôžete. Chodím na osemročný gympel. Pred dvoma rokmi sa mi začal páčiť jeden chalan. Priznávam si bola som trápna Trapošila som ako nikto iný na škole. Páčil sa mi tak som si ho p
tiez som chodila na osemrocny gympel, cca rok a pol sa mi pacil jeden chalan a tiez som bola trapna, potom som si nastastie nasla priatela a chcela som ukoncit celu moju etapu minuleho zivota a proste som prestupila. hotovo
spravas sa ako sprosta, typka sledujes, uhanas do krajnosti a pytas sa, v com je problem ? ja som myslel, ze uz si v tom stave "plneho uvedomovania si svojich cinov".
pockaj pozrem sa do snara, co tento tyzden ti vychadza
I keď si sa zmenila, názor si už na teba utvoril a zrejme ťa už má zaškatuľkovanú (pocitovo), čiže to bude ťažké zmeniť. Nie je to nemožné, ale je to nepravdepodobné
Keby ti spolužiak toto jeden a pol roka robil, tiež by sa ti asi zhnusil a mala by si ho plné zuby
mas 14, o nejaky rok-dva sa ti to bude zdat bezpredmetne a nebudes chapat samu seba ako sa ti mohol tak pacit a ako si ho mohla tak uhanat. a evidentne on o teba zaujem nema, tak radsej nanho kasli, lepsie to uz nebude.
nemyslim to v zlom, takou fazou si prejde dost vela dievcat v 13-14 rokoch.
Nechaj ho tak až mi ľúto toho chlapca.. ak by si sa fakt zmenila tak by si to hodila za seba a už sa mu ani neukazovala.. a to je presne to čo by si aj urobiť mala! :ehm:
nechaj ho chudáka .. aj ja by som sa ťa bála dosť nemyslím, že je to vina spolužiaka ale tvoja vina ..sorry no .. ostaň normálna a nájdi iného .. takého čo ťa ešte nemá za psycho človeka
Oooo boze. To je tak smutne ked chalani ktori by radi prijali take uhananie lebo ich nikto nehce a su nesmeliii zase nemaju stihacku a ostatni lovci ju maju. Ale tak to byva. Vacsinou asi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nemyslim si, ze z toho nieco bude.
pockaj pozrem sa do snara, co tento tyzden ti vychadza
Keby ti spolužiak toto jeden a pol roka robil, tiež by sa ti asi zhnusil a mala by si ho plné zuby
nemyslim to v zlom, takou fazou si prejde dost vela dievcat v 13-14 rokoch.
by som vam tie facebooky zakazala
btw, preco si bola vtedy taka naobliekana? O_o
no nevadi,zivot ide dalej, pouč sa z toho, ako sa nesprávať nabuduce...